דרוש מידע אספנות - אלבום בולים

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע האם אלבום בולים זה שווה משהו?
האם יש אספן שישלם על זה?

קבצים מצורפים

• אלבום בולים.pdf
    6.5 MB · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
יש חנות בתל אביב שקונה בולים
הייתי אצלו עם כמה אלבומים
אף פעם הוא לא מצא בול שווה ולא שילם כלום
היה שם שני בולים שאמרו לפני כן שהם יקרים מאד
ובכל זאת הוא טען שבאספנות הם לא סחירים
הבנתי שלמצוא בול שבאמת שווה משהוא זה דבר נדיר מאד מאד

• הוסף לסימניות
ברשותי אלבום בולים שירשתי מאמי, בולים שגם אצל אימי היו נדירים,
האלבום שווה הרבה כסף, בינתיים הוא אצלי, ממתינה בסבלנות שהמחיר יעלה עוד.

• הוסף לסימניות
מקפיצה את השאלה.
לי יש אוסף (מאמא...) מלפני 60-70 שנה. למי אפשר לנסות למכור את זה בירושלים?

• הוסף לסימניות
מנסיון של המשפחה - אם רוצים לקבל יותר מחצי גרוש על בולים, לא להגיע עם אלבום ולנסות למכור אותו שלם.
רוב אוספי הבולים לא שווים כלום. אוספים של אספנים מקצועיים יכולים להיות שווים לא מעט, אבל גם באוסף כזה הרוב כנראה לא שווה יותר מדי.
אם מגיעים עם אלבום ששווה משהו, מקבלים מחיר גלובלי על האלבום, וזה לא הרבה בכלל. יגידו לכם שהרוב זבל.
אם מגיעים עם כמות קטנה יחסית של בולים שווים, מקבלים עליהם מחיר יותר טוב. צריך להשקיע קצת כדי ללמוד מה שווה, וצריך סבלנות להגיע לחנויות כמה וכמה פעמים ולא להיפטר מכל הכמות בבת אחת. לא מזיק גם לעבוד מול יותר מחנות אחת כדי שהם ירגישו תחרות, וזה גם קצת עוזר נגד זה שהם מנסים לנצל את התמימות של מי שלא מבין בתחום.
קרובי משפחה ירשו אוסף רציני ושווה של בולים. אלו מהם שמכרו את כל החלק שלהם בבת אחת, קיבלו כמה מאות ש"ח וזהו. מי שהשקיע והגיע שוב ושוב לחנות עם מעט בולים שווים, קיבל כמה מאות על כל פעם כזו וזה הצטבר לסכום נאה (וכשנגמרה לו הסבלנות וניסה למכור כמות גדולה יותר בבת אחת, גם הוא קיבל פחות)

• הוסף לסימניות
מידע מענין וחשוב!
מנסיונכם,
היכן יש אספנים שקונים, באזור ירושלים?
והיכן אפשר ללמוד על הנושא/לברר שווי של בולים? אי אני בורה בענין.
ומה שהיה "שווה" באוסף של הילדות לפני 70 שנה, לא בוודאות גם שווה אצל האספן...

• הוסף לסימניות
מידע מענין וחשוב!
מנסיונכם,
היכן יש אספנים שקונים, באזור ירושלים?
והיכן אפשר ללמוד על הנושא/לברר שווי של בולים? אי אני בורה בענין.
ומה שהיה "שווה" באוסף של הילדות לפני 70 שנה, לא בוודאות גם שווה אצל האספן...
למה דווקא באיזור ירושלים ? אני כן מתעניין בבולים , ונימצא בצפון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה