אסתי בגן החיות

• הוסף לסימניות
+נחמי יש מושג של תשובה והסבר, שמעת על זה פעם? זה שונה מחפירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1757479:
+נחמי יש מושג של תשובה והסבר, שמעת על זה פעם? זה שונה מחפירה...

לא........ את חופרת וחופרת עמוק. 3 הודעות בנושא.

(וגם אני חפרתי עכשיו קשות, עם עקש תתעקש...)

• הוסף לסימניות
אני אגיד לך מה, מעצבן אותי שתמיד מעירים(מחפשים להעיר) על מה שהכי בסדר, ומה שלא כ"כ- לא. יש מבין?!

• הוסף לסימניות
אה ו...גם זה לא בי"ס פה...
אלא אם כן- לתחום הצילום.
ok?

• הוסף לסימניות
טוב. אם אני כבר קרויה חופרת אז אחפור עוד קצת.
אני מתנצלת.
גם בפני צבי, גם בפני ריקי וגם מפני אסתי החמודה. ומכל המתעצבנות עלי.
אבהיר:
א. זו פעם ראשונה שאני מעירה וממש וממש לא מחפשת להעיר ולחפור.-תבדקו!
ב. אני חושבת שכמו שלתמונה יש איכות בקומפוזיציה, צבעים חדות ועוד יש לה גם איכות בשדר.
זו דעתי ועל כך הגבתי. מאחורי תגובתי יש סיבה אבל אני בטוחה שלא כאן המקום לפרט.
כן, עכשיו בדקתי ושמתי לב שיש כאלה שחושבים שהם מ"ועדת הצניעות" או משהו כזה. איני מעוניינת להימנות עימהם. סליחה

• הוסף לסימניות
החצאיות בסיס האלה באמת נורא מתרוממות
אני צילמתי ילדה בת שלוש וחצי עם חצאים כזו ובלי גרביונים וזה גם ככה התרומם לה ופשוט לא שמתי לב והדפסתי את זה באלבום דיגיטלי, זה ממש מעצבן אותי כל פעם שאני מסתכלת על זה (הייתי שמחה אם מישהוא היה מעיר לי על זה קודם)

• הוסף לסימניות
מעניין לראות את המקור כי פה יש קרופ די אכזרי...

• הוסף לסימניות
כל הילדות עם החצאיות האלו.. כל זמן הצילום , לדאוג לסדר רגליים . סיוט.

ואצל הקטנות שהן עם גרביים קצרות. ממש בעיה .

• הוסף לסימניות
מישהו פה התפגר שיכלו לגמרי...
מי שישמע.. ילדה בת 3.5.. עולם זר? עמידה כזו או אחרת??
התיישבה לה על הגזע. אהבתי. צילמתי. נקודה.
בטח גם יש לך על הבית שלט בבית זה אין מכשיר שקולט אינטרנט וסרטים.
אין מקום בפורום זה לכאלו תגובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1757538:
מעניין לראות את המקור כי פה יש קרופ די אכזרי...
הקרופ לא היה משהו רציני.

קבצים מצורפים

• אסתי בגן חיות3.jpg
    KB 240.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
ברור שבלי הקרופ
מה שהציק לי זה בעיקר הקרניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה