עזרה אף אחד לא עונה לי בפורום המיועד לעלי אקספרס. אולי מישהו כאן יודע מה צריך לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה בעלי אקספרס.
לפני חודש הגיע למודיעין.
בדקתי מידי יום.
יום אחד מופיע לי שההזמנה הוחזרה לשולח כי לא באתי לקחת.
פתחתי סכסוך. (הם כותבים שהמועד האחרון עוד יומיים)
מה צריך לעשות עכשיו כדי לקבל החזר כספי מלא?
(בהזמנה יש עוד פריטים )

תודה רבה.
עלי.JPG
עלי 1.JPG

• הוסף לסימניות
היה לי מקרה דומה ודואר ישראל חסמו את החבילה בדרך ושלחו לי שוב בסניף דואר

• הוסף לסימניות
אצלי, כתבו באתר שהחבילה הוחזרה,
ניסיתי לדבר עם הדואר הם עשו חסימה.
בפועל זה נשאר בדואר ולא חזר,
ממליצה לך לנסות בדואר פיזית.

• הוסף לסימניות
אצלי, כתבו באתר שהחבילה הוחזרה,
ניסיתי לדבר עם הדואר הם עשו חסימה.
בפועל זה נשאר בדואר ולא חזר,
ממליצה לך לנסות בדואר פיזית.
העניין הוא שלא קיבלתי שום מידע שהחבילה הגיעה. (אין מס' מדף)
התקשרתי לממ"ס ואמרו לי שאין להם שום מידע.
דואר.JPG

• הוסף לסימניות
מה אומרים בדואר?
תנסו להתכתב איתם בשירות לקוחות בצ'ט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה