אפודים זוהרים לילדים בכמות גדולה

• הוסף לסימניות
אני צריכה אפודים זוהרים לילדים, 3000 יח'.
זה לא קיים בכל החברות הרגילות שמתעסקות עם זה. (שם יש רק מידות למבוגרים)

ככל הנראה נצטרך ללכת על תפירה במיוחד.
מישהי/ו מכיר/ה מתפרה שמתאימה לפרוייקט כזה?
אמור להיות מוכן תוך חודש.

אשמח להמלצות.
תודה

• הוסף לסימניות
את יכולה להזמין ביבוא אישי מסין, אין ספק שיעלה יותר זול.
יש חברון שמתעסקות עם זה.

מנסיון עם חברת גלובל - התהליך מהיר וידידותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאלטר;1506072:
את יכולה להזמין ביבוא אישי מסין, אין ספק שיעלה יותר זול.
יש חברון שמתעסקות עם זה.

מנסיון עם חברת גלובל - התהליך מהיר וידידותי

מסין אבל בטח יקח יותר מחודש עד שנקבל.
לא?

• הוסף לסימניות
לגבי סין תמיד אפשר לשלם שילוח יותר מהיר כדוג' שרותי פדקס, UPS וכד'. ולא לחכות חודשיים לשלוח ימי או אוירי שעובר את כל המדינות בדרך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1506054:

אשמח להמלצות.
תודה

גם לילדים זה קיים במספר גדלים אם אני זוכר נכון 4-7 שנים 7-11 שנים 11-16 שנים.
להביא מסין לא שייך בתוך חודש, בזמן רגיל זה דורש 3 חודשים וכזכור בפברואר הסינים חוגגים ראש השנה וכל המפעלים סגורים.
יש אפשרות לקנות באתרים בארה"ב תכתבי בגוגל Child Hi Viz זה ייתן לך המון תוצאות.
אם ללכת על תפירה זה רק במתפרות הקונפקצייה שבאזור חברון, זה בתנאי שיש להם חומר גלם זמין ולך יש איש קשר למתפרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1506054:

אשמח להמלצות.
תודה

ממליץ לכם להתייעץ עם חיש שיווק בבני ברק הוא מייבא דברים מסין וגם תחפושות.

• הוסף לסימניות
קניתי לתחפושת של שוטר תנועה לפני שנתים אם אני לא טועה בערך ב15 ש"ח בחנויות הכל ב-2 לפני פורים. זה הגיע מידה אחת אבל מתאימה בערך לגיל 3-8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה