n8n אפיון ב n8n, מה הם הפיצרים שאין במייק? חובה לדעת לפני אפיון ! הלא כן?

• הוסף לסימניות
מה שחשוב לי לדעת:
1. האם אכן יש אפשרות להמתין לפעולה שתקרה באמצע פלאו, כגון- ממתין לתגובת הלקוח.... (במייק זה sleep- לזמן מוגדר/סנריו חדש כמה טפשי)
2. האם אכן יש אפשרות לאחד פלאו שהתפצל- בצורה נורמלית, בלי סט וגט
3. אילו עוד פיצרים גאוניים חשוב לדעת לפני האפיון?
אשמח מאוד לפירוט.

• הוסף לסימניות
מה שחשוב לי לדעת:
1. האם אכן יש אפשרות להמתין לפעולה שתקרה באמצע פלאו, כגון- ממתין לתגובת הלקוח.... (במייק זה sleep- לזמן מוגדר/סנריו חדש כמה טפשי)
2. האם אכן יש אפשרות לאחד פלאו שהתפצל- בצורה נורמלית, בלי סט וגט
3. אילו עוד פיצרים גאוניים חשוב לדעת לפני האפיון?
אשמח מאוד לפירוט.
1. כן, לגמרי. יש אפשרות לשים wait ואז זה ימשיך או בזמן שהגדרת מראש, או כשוובהוק נכנס
2. כן, ויש אפילו כמה סוגי חיבורים. אפשר להחליט איזה פיצול יגיע קודם (אם שניהם פעילים) יש גם פיצ'ר בשם merge שמאפשר לשחק עם זה בצורה רחבה יותר, אבל בגדול אפשרי לכל נוד (המקבילה למודול) להיות מחובר לשני תהליכים שזורמים אליו במקביל.
3. וואי, לא חסר - האפשרות לשלב קוד בכל שדה דינאמי, או פשוט נוד קוד שיריץ קוד על דברים שלא מצאנו עליהם נוסחה מתאימה.
האפשרות לחזור אחורה בתהליך!
נגיד אנחנו רוצים להוציא חשבונית במורנינג
אז אנחנו בודקים האם יש לקוח, יש? מצוין, אין? יוצרים לקוח, ואז מוציאים חץ מהנוד שחוזר בחזרה להוצאת החשבונית
ומפעיל אותה שוב - אך הפעם עם הID לקוח...

יש אפשרות לקחת כל תהליך, כל הרצה, להעתיק אותו לeditor ולערוך על התקלה עצמה..
איפה זה קיים במייק??

יש אפשרות לעמוד על נוד מסוים ואז להריץ את כל התהליך עד אליו.

יש אפשרות לנעוץ דאטא מסויימת ועליה לערוך טסטים. לא צריך לשלוח אלף קריאות ולמלא אלף טפסים
בשביל טסטים.

זה מה שעולה לי בשלוף, ואני די בתחילת ידיעת התוכנה הזאת...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1. כן, לגמרי. יש אפשרות לשים wait ואז זה ימשיך או בזמן שהגדרת מראש, או כשוובהוק נכנס
2. כן, ויש אפילו כמה סוגי חיבורים. אפשר להחליט איזה פיצול יגיע קודם (אם שניהם פעילים) יש גם פיצ'ר בשם merge שמאפשר לשחק עם זה בצורה רחבה יותר, אבל בגדול אפשרי לכל נוד (המקבילה למודול) להיות מחובר לשני תהליכים שזורמים אליו במקביל.
3. וואי, לא חסר - האפשרות לשלב קוד בכל שדה דינאמי, או פשוט נוד קוד שיריץ קוד על דברים שלא מצאנו עליהם נוסחה מתאימה.
האפשרות לחזור אחורה בתהליך!
נגיד אנחנו רוצים להוציא חשבונית במורנינג
אז אנחנו בודקים האם יש לקוח, יש? מצוין, אין? יוצרים לקוח, ואז מוציאים חץ מהנוד שחוזר בחזרה להוצאת החשבונית
ומפעיל אותה שוב - אך הפעם עם הID לקוח...

יש אפשרות לקחת כל תהליך, כל הרצה, להעתיק אותו לeditor ולערוך על התקלה עצמה..
איפה זה קיים במייק??

יש אפשרות לעמוד על נוד מסוים ואז להריץ את כל התהליך עד אליו.

יש אפשרות לנעוץ דאטא מסויימת ועליה לערוך טסטים. לא צריך לשלוח אלף קריאות ולמלא אלף טפסים
בשביל טסטים.

זה מה שעולה לי בשלוף, ואני די בתחילת ידיעת התוכנה הזאת...
וואו !!
מצד אחד- אני רוצה להעביר את כל הסנריואים שלי לn8n,
מצד שני- ברור שחייב אפיון מחדש לאור האפשרויות שב n8n, חבל להעתיק להדביק כמו שזה..
מצד שלישי- זה לא יהיה לי ברור עד הסוף עד שאעשה טסטים בעצמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה