דרוש מידע אפילוג'יק טיפול פנים

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לדעת על מישהי שטיפלה באפילוגיק,
האם רק טיפול או גם ע"י התכשירים שהם מציעים---
אשמח לתגובה באישי tzmenkes832 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
תודה שאת מגיבה :)

הייתי רוצה לדעת הכל, אם היית מרוצה מהשירות שלהם, מה בערך המחירים שלהם, אם ראית תוצאות אפקטביות.
כל דבר שאת יכולה לאמר לי עליהם יעזור לי.
(אני פתאום רואה שוב את הכותרת, אני רוצה לדעת לגבי הסרת שיער בפנים אצלם, זה רלוונטי אלייך בכלל?)

• הוסף לסימניות
אני עושה אצלם בהרבה מקומות,
כן וגם בפנים אני ממש מרוצה וממליצה מאוד יש להם שרות ויחס מעולה הקוסמטיקיות שם חמודות וטובות,
בקיצור אני ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
אני עושה אצלם טיפולי לייזר ומאוד מרוצה
חשבתי להתחיל גם טיפולי פנים במקום, למשהי יש ניסיון איתם ויכולה לשתף?

• הוסף לסימניות
אני עושה אצלם בהרבה מקומות,
כן וגם בפנים אני ממש מרוצה וממליצה מאוד יש להם שרות ויחס מעולה הקוסמטיקיות שם חמודות וטובות,
בקיצור אני ממש מרוצה.
שלום
ראיתי בפרוג שחיפשת שמלות לחתונה
יש לי להציע לך
מתי החתונה?
לאיזה מידות את צריכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה