דרוש מידע אפילו שכולם שונאים- אני אוהבת

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אין קריטריון אחיד. זה לא כמו תואר ראשון שני וד"ר שהמסלול מתקדם וברור מה הקרטריונים המקצועיים לכל דרגה. זה תלוי בפרסום, בהתקדמות פנימית, בקבלת קביעות כמרצה, ובהרבה פוליטיקה. כך שזה לא מצביע על *מומחיות* אלא על מיקום במערך הסגל אקדמי.
נכון שאין קריטריון אחיד...
זה כן אמור להצביע על מומחיות
אם כי אני אכן מכירה כמה מקרים יוצאי דופן...

• הוסף לסימניות
אין קריטריון אחיד. זה לא כמו תואר ראשון שני וד"ר שהמסלול מתקדם וברור מה הקרטריונים המקצועיים לכל דרגה. זה תלוי בפרסום, בהתקדמות פנימית, בקבלת קביעות כמרצה, ובהרבה פוליטיקה. כך שזה לא מצביע על *מומחיות* אלא על מיקום במערך הסגל אקדמי.

נכון שאין קריטריון אחיד...
זה כן אמור להצביע על מומחיות
אם כי אני אכן מכירה כמה מקרים יוצאי דופן...

הנה, בשבילכם....(שתוכלו לישון טוב בלילה..;)) מדוייק מויקיפדיה:

פרופסורלטינית: Professor, בתרגום חופשי: "המכריז על עצמו כמומחה") הוא מומחה בתחום מחקר מסוים, שזכה להכרה של מוסד אקדמי מוכר, ובדרך כלל משמש כחוקר ומרצה, חבר הסגל האקדמי הבכיר באוניברסיטה או במכללה. פרופסורים חוקרים ומעמיקים בתחום התמחותם, חונכים תלמידים לתארים מחקריים מתקדמים, מנחים סמינרים בתחום התמחותם, ומעבירים הרצאות. הקריטריונים לקידומם של פרופסורים אינם אחידים – הם תלויים במוסד, במקום ובזמן.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון.
אחרי קריאה פה בפרוג, לדוגמה באשכול הזה אשכול 'מס על משקאות מתוקים' https://www.prog.co.il/threads/מס-על-משקאות-מתוקים.733536/

לדעתי בולט מאד שאנשים לא יודעים מהי סטטיסטיקה ואיך עובד טיעון לוגי. אז אולי אפשר לתת שיעורים קצרים פה, זה מאד יעזור לאנשים להבין איך העולם עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה