דרוש מידע אפליית הציבור אשר ברשותו מכשיר מסונן

• הוסף לסימניות
שלום,
כבר נכתב רבות ואשכולות שלמים על עסקים שנפלו בפח מול חברת B144 עסקים.
לאחר שאף אני נפלתי עמהם בסכומים גבוהים, ב"ה התנתקנו מהפרסום דרכם
אך הם - הסירו את מספר הטלפון של העסק שלי מ-144.
נודע לי כי ישנה אפשרות חינמית להכניס את העסק דרך האתר שלהם
אבל - רק לבעלי מכשיר המקבל sms

פניתי אליהם = וזו היתה תשובתם
שלום
בהמשך לפנייתך,
ע"מ להירשם ולהתקדם בתהליך הרישום,
אפשרות רק עם פלאפון שמקבל SMS.

תמהני - מדוע חברת תקשורת אינה יכולה להפוך את מספר האימות שנשלח ב-sms, להודעה קולית, כפי שכבר רוב החברות עושות
והאם אין פה איזושהי אפליה כלפי מי שברשותו מכשיר מסונן???
(לא דחוף לי פרסום המספר ב-144, זה רק הרעיון....)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השאלה שלי היא,
מתי כבר יבנו בוועדת התקשורת שSMS זה צורך בדיוק כמו מייל??
נמאס כבר להסתבך עם זה כל פעם וחבל שהרבה אנשים עוברים לאייפונים בגלל זה.
אחרי הרפורמה..

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא,
מתי כבר יבנו בוועדת התקשורת שSMS זה צורך בדיוק כמו מייל??
נמאס כבר להסתבך עם זה כל פעם וחבל שהרבה אנשים עוברים לאייפונים בגלל זה.
הוועדה מבינה היטב את הצורך ובכל זאת בוחרת לחסום אבל מאז ששר התקשורת החליט לבטל את הקומה הכשרה הוועדה לא רלוונטית יותר כך שברגע שיהיה אפשרי להרחיב את חבילת הסלולר לsms גם על קו כשר הציבור יעשה זאת

• הוסף לסימניות
נראה לי שמחובתם ע"פ חוק לאפשר קבלת שיחה במקום sms
טועה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רציתי לקנות משהו בשופרסל אונליין, פתחתי חשבון אבל קוד אימות לפתיחת חשבון מגיע רק ב-SMS. מה יעשה הצרכן החרדי שאין לא SMS?
העיקר סגרו לנו את ישיר למהדרין:cautious:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה