- הוסף לסימניות
משהו יודע איך מתקינים? אני לא מוצאת אותה בחנות האפליקציות
אז מאיפה אני מורידה אותה?
פירסמו את זה פה בעבר תעשי חיפושאז מאיפה אני מורידה אותה?
אין לפרוג אפליקציהאפשר קישור בבקשה
אני עובד על אפליקציה....אין לפרוג אפליקציה
מדבר על אפליקציה של פרוג או סתם אפליקציה?אני עובד על אפליקציה....
משום מה אני מנסה להתקין במכשיר חדש ולא מצליח למצוא בחנות
אי אפשר להוריד בחנות אלא אתה נכנס לאתר דרך גוגל ואז ב3 נקודות בצד יש לך אופציה להוספה לדף הבית ואז זה יורד כמו מעין אפליקציה, אבל זה לא דרך החנות.אני עובד על אפליקציה....
משום מה אני מנסה להתקין במכשיר חדש ולא מצליח למצוא בחנות
יש לי בטאבלט של הדרן והורידו לי... (לא יודע איך)...אי אפשר להוריד בחנות אלא אתה נכנס לאתר דרך גוגל ואז ב3 נקודות בצד יש לך אופציה להוספה לדף הבית ואז זה יורד כמו מעין אפליקציה, אבל זה לא דרך החנות.
אולי בהמשך אחד הבוגרים של פיתוח אפליקציות יעשה לפרוג אפליקציה רישמית דרך החנות..
זה!נכנסים לתפריט בפרוג ויש למטה כפתור להתקין את האפליקציה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים