כללי אפקט בפוטושופ- תרגום מרוסית

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה רוסית, אבל גוגל כן.

כיצד ליצור סביב פיקסלים (Pop Art)

משיעור זה תלמד כיצד ליצור תמונה המורכבת פיקסלים עגולים!

זמן ריצה משוער: 5 דקות

פתח את התמונה שאתה רוצה לחשוף כזה חלונות השינויים אמנות. אתה יכול סולם זה כמו שאתה רוצה (גם אם הם נעשים פיקסלים גלוי או מעט בעיות בתמונה).
תמונה 1

עכשיו להחיל Filter> Pixelate> Mosaic. גודל סלולרי(Cell size) על פי בחירתך. הואיל אני רוצה לשמור את התמונה מכלול צבע, שאלתי את גודל תא קטן. הערה חשובה: לזכור את גודל ששאלת!

תמונה 2

ליצור מסמך חדש עם גובה ורוחב שווה לגודל של תא נתון לפני (יש לי 9 פיקסלים) ועל רקע שקוף. בחר את אזור עגול, כמו שאני:

תמונה 3

הקש CTRL + SHIFT + I, כדי להפוך את הבחירה. למלא אותו לבן (או שחור, לבן אבל ייתן תוצאה נחמד). שכבת הרקע שלי של ירוק כדי להראות לך מילוי לבן. להפוך כל שכבות בלתי נראה למעט שכבת עם פינות לבן. הדגש את זה (את שכבת עם פינות עיגול לבן שקוף) וללכת Edit > Define Pattern שם דפוס שנוצר נקודות (או פיקסלים עגולים).

תמונה 4

לחזור לערוך תמונות. יצירת שכבה חדשה מעל כל השאר, למלא אותו בכל צבע ולהחיל סגנונות אלה שכבה:
כללי Blending אפשרויות:

תמונה 5

Pattern Overlay:

תמונה 6

עכשיו, פסיפס שלנו מוכן.

תמונה 7

והנה גרסה עם גודל נקודה גדול ופינות שחור:

תמונה 8

סיום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה