אפקט השתקפות בפרמייר

• הוסף לסימניות
איך אני יוצר אפקט השתקפות בפרמייר כך שיזוז בתנועה, כלומר שההשתקפות תזוז ביחד עם התמונה לכל כיוון שאני מזיז אותה.
תודה

• הוסף לסימניות
שיכפול, הפיכת התמונה, טרנספרסי חלקי, ובכלל נראה לי זה לאפטר.

• הוסף לסימניות
יש אפקט בפרמייר שעושה את כל זה, הבעיה זה התנועה

• הוסף לסימניות
בפרימייר, לאחר כל הנ"ל (שכתב כבוד הרב פופקו) חובה להוסיף אפקט בשם ripple - שנותן תחושה של מים זזים (כמו אבן שנזרקת למים).

• הוסף לסימניות
הבעיה זה לא האפקט, אלא התנועה של ההשתקפות יחד עם התמונה ע"י הוזזת קיפריימים

• הוסף לסימניות
תעתיק את האפקט מושין מהשכבה המקורית תדביק על ההשתקפות ותתאים את המיקום ע"י שינוי ערכי ה Anchor Point

• הוסף לסימניות
אפקט השתקפות בפרמייר נקרא Reflection
הבעיה שכשאני מחבר אותו לתמונה למעלה הוא נכנס לתוך התמונה, כלומר הוא חלק מהפריים הכולל של התמונה, ואם אני מוריד את ההשתקפות למטה(מתחת לתמונה) זה לא מסתדר בתנועה עם זווית של התמונה.

• הוסף לסימניות
יוצרים את התנועה על התמונה ואח"כ סוגרים לקבוצה ע"י לחיצה ימנית NEST
משכפלים את הקבוצה ושמים אפקטים של flip וקצת BLUR וLINEAR WIPE עם קצת ריכוך
כדי לתקן את הפרספקטיבה אפשר להשתמש בCORNER PIN ....

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור. אתם מחכימים מאוד את כולנו, אך נראה לי שאף אחד לא הבין את כוונתי.
הבעיה שאני מנסה לתאר היא כך:
אני מקטין תמונה, מזיז אותה ובמקביל נותן זווית תלת מימדית, לדוגמא: צד שמאל של התמונה רחוק יותר מצד ימין. כל זה נעשה בתנועה ע"י קיפריימים
את ההשתקפות אני יודע לעשות, הבעיה שכשהתמונה מתחילה לקבל זווית ההשתקפות מקבלת זווית הפוכה.
מה שאני רוצה זה שהזווית של ההשתקפות תזוז בצורה מדויקת יחד עם התמונה שמעליה.

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש את אפטר.

(איזו אישה אופה עוגות בסיר פלא? ואיזה גבר חותך עצים לספריה במסור ידני?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;604166:
בשביל זה יש את אפטר.

(איזו אישה אופה עוגות בסיר פלא? ואיזה גבר חותך עצים לספריה במסור ידני?)
בשביל כוס חלב לא צריך פרה.
זה דבר פשוט שמיותר בשבילו לפתוח אפטר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה