- הוסף לסימניות
שימו לב! אפשר בהחלט להצביע עם ת. ז. שפג תוקפה (מי שהוציא בסוף 2013 תחילת 2014)
bchirot-muni.moin.gov.il
אכן כך פרסמו המפלגות.שימו לב! אפשר בהחלט להצביע עם ת. ז. שפג תוקפה (מי שהוציא בסוף 2013 תחילת 2014)
![]()
פורטל הבחירות לרשויות המקומיות
bchirot-muni.moin.gov.il
לפני 2012 לא היה פג תוקף לתעודת זהות, וכל מי שהוציא עד יוני 2013 האריכו לו בשנתיים. מאז כבר הפסיקו להאריך. כך שזה משנה רק למי שהוציא בין 1.7.2013 עד ל27.2.2014אגב הכוונה לכל מי שהוציא מלפני 10 שנים ואחורה (ולא דווקא סוף 2013 ותחילת 14)
אני הוצאתי ב2011 והת.ז פג לה התוקףלפני 2012 לא היה פג תוקף לתעודת זהות, וכל מי שהוציא עד יוני 2013 האריכו לו בשנתיים. מאז כבר הפסיקו להאריך. כך שזה משנה רק למי שהוציא בין 1.7.2013 עד ל27.2.2014
שימו לבאני הוצאתי ב2011 והת.ז פג לה התוקף
אבל באזור האישי הממשלתי כתוב לי שזה בתוקף עד חודש 8
איך אני מוציאה חדשה במקום אחת שנגנבה? אין תורים
לא.אפשר להצביע עם דרכון שפג תוקפו?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים