כללי אפשרות מדהימה בפוטושופ

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יתכן שאתם מכירים ולא אחדש לכם כלום
אבל היות ויתכן שלא כולם מכירים אני מעלה את זה לכאן
כשיש לי תמונה צבעונית ואני רוצה להפוך אותה לשחור לבן
לא גווני אפור אלא שחור לבן כמו וקטורי
פתחתי את אפשרויות השחור לבן (קיים אם אני זוכרת טוב רק מ-CS3) ומעלה
פשוט מורידה את כל הגוונים למינימום למעט השחור
והתוצאה מושלמת לדעתי

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.2 MB · צפיות: 4
  • 83769.jpg
    KB 518.3 · צפיות: 4
  • 83769.jpg
    KB 981.7 · צפיות: 4
  • הוסף לסימניות
במקרה הזה זה עבד טוב כי התמונה באה לכתחילה עם ליינארט ברור.
זה לא יעבוד בתמונה רגילה.

• הוסף לסימניות
שיטה נהדרת, תודה רבה!

מובן שהיא איננה מתאימה לרוב התמונות שבעולם, ותוכל להתאים רק לתמונות שנצבעו במחשב.

• הוסף לסימניות
יש המון תמונות ובפרט תמונות רגילות זה לא יעבוד

• הוסף לסימניות
נכון.
ניסיתי את זה עכשיו על תמונות מצולמות ואפשר לקבל זעזוע מח מהתוצאה...

• הוסף לסימניות
רעיון של הפיכת תמונת צבע לשחור לבן + שליטה על ערוצי הצבע, הינו דבר שהגיע מגרסת CS3
בגרסאות קודמות, היינו מגיעים לתוצאה זהה, ע"י שכבת התאמה של מערבל ערוצים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה