כללי אפשרות קבלת הודעה טלפונית בקבלת מייל

• הוסף לסימניות
זה עובד ככה:
צריך להתקשר למספר 0772609010, שם בתפריט ללחוץ 1, המערכת תייצר ותקריא לך כתובת לתיבת דואר אלקטרוני עבור ההודעות שלך, הכתובת תהיה מספר הפלאפון שלך שטרודל mailphone.co.il.
לאחר מכן, גש למייל שלך בגימייל דרך הקישור הזה https://mail.google.com/mail/u/0/#settings/fwdandpop
ותגדיר את הכתובת החדשה שקיבלת כך שכל הדואר יועבר אליה (יש שם אופציה שההודעות ישארו גם בתיבת הג'ימייל שלך ורק יעברו בנוסף לכתובת החדשה)
מעכשיו כל מייל שתקבל, תקבל צלצול לפלאפון שיודיע לך שקיבלת מייל חדש, כשתחזור למספר תוכל לשמוע את שם השולח, נושא, תוכן ההודעה והתאריך.

• הוסף לסימניות
עכשיו עולה בדעתי שאולי ההודעות שלי חשופות לנותן השרות. יכול להיות?

השירות מאוד יעיל בשבילי, היות ואני לא מעוניינת לשבת כל היום מול המחשב, ולפעמים יש מיילים חשובים שאני כן רוצה לענות מיד.

• הוסף לסימניות
יכול מאוד להיות אני לא יודעת אבל לא נראה לי שיש לו זמן לצפות בכל כך הרבה מיילים (-:

• הוסף לסימניות
ההודעות חשופות לנותן השירות!!! כל אחד שיעשה חשבון, אם הוא מוכן לסמוך על זה שלנותן השירות אין זמן לצפות בכ"כ הרבה מיילים.

• הוסף לסימניות
מי זה נותן השירות???

• הוסף לסימניות
מסר פתרונות תקשורת בע"מ.

ואכן כעקרון הוא יכול להיות חשוף למידע.

לא סביר הוא יושב ועובר על כל המידע.
ואפילו לא על חלקו.

• הוסף לסימניות
היה מתאים ל mat לבנות כזאת תוכנה...

• הוסף לסימניות
אני אישי היה מפריע לי שאקבל צלצול על כל מייל שמגיע
אבל כמובן שיש אנשים שעוזר להם

מה שאני כן רוצה לקפוץ על האשכול ולשאול,
יש שירות הפוך, שההודעות הקוליות בטלפון נכנס למייל
אצלי בטלפון במשרד אני מקבל ההודעות למייל
ועכשיו אני רוצה שיגיע למייל אחר
מי שיודע אם אם אפשר לסדר את זה? ואיך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1995412:
היה מתאים ל mat לבנות כזאת תוכנה...

נראה לי שזה עלבון למאט ולא מחמאה, זה לא נשמע כ"כ תמים...
(משום מה נשמע לי שהאינטרס הוא איסוף מידע או מיילים או לא יודעת מה...)

ומשהוא שלא הבנתי- איך נכנסים לכתובת המייל החדשה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שבבזק יש אפשרות של פקס למייל ותא קולי למייל בעלות של כמה שקלים לחודש

• הוסף לסימניות
אין עוד חברה שנותנת שירות כזה. עד כמה שידוע לי. (השרות של בזק ואחרים שונה לחלוטין).

היה כאן אחד בפורום בעבר שגם התחיל לעשות דבר כזה, ועד כמה שידוע לי, הוא ירד מזה.

לא נראה לי שמדובר כאן במישהו שהמטרה שלו היא לאסוף מידע.
החברה היא מוכרת כנותנת שרותים של מערכות תוכן טלפוניות. וגם מערכות להפצת הודעות.

• הוסף לסימניות
יש כזה שירות חינמי בארה"ב כאן.
אבל זה קורא רק אנגלית, ומתקשר רק למספר ארה"ב.

• הוסף לסימניות
השירות הוא כנראה לא לאיסוף מידע אלה לקבל עמלה על כל דקה נכנסת.
עכ"פ חברת מסר מפעילים הרבה קוים כאלו לצורך התשלום שהם מקבלים עבור כל דקה נכנסת.

• הוסף לסימניות
המספר שכתוב בהתחלה לא פעיל . השירות לא עובד כבר?

• הוסף לסימניות
קבלת הודעות מייל לטלפון ולהפך

תשובות לכל השאלות:
1) השרות של מייל פון של חברת מסר בהחלט קיים, וניתן להרשם אליו בטלפון 0777352466, ולפעול לפי ההוראות. ולהתחיל לקבל צינתוק בכל מייל שמגיע, ותוכל להאזין למייל דרך הטלפון [הקריינות לא משהו, אבל ניתן להבין את העניין]
2) למי שמפריע הצילצולים שיקבל, ניתן להכניס את המס' לרשימת דחיה, ואז הפלאלפון לא יצלצל אולם בפלאפון יהיה ניתן לראות שקיבלתם הודעה, אפשרות נוספת היא להפסיק את קבלת ההתרעות, בתפריט של המערכת, ואז אתם אמנם לא מקבלים התראה, אך כן יכולים להאזין למיילים דרך הטלפון, בלי להיות כבולים למחשב.
3) בכל מקרה של תקלה צורך בהסבר נוסף ניתן לפנות לחברת מסר 0772266666 [למענה אנושי 026630000]
4) לכל החוששים, מדובר בחברה שמעניקה את השרות כיוון שהיא מרוויחה על דקות השיחה הנכנסות [ומעניקה עוד שרותים רבים על בסיס זה כמו שמרטפיה טלפונית], לא סביר שהיא בודקת את ההודעות שלכם, אך כמובן שאינני מתחייב על כך, ניתן לשאול שאלות בשרות הלקוחות שלהם. 026630000

לגבי השרות ההפוך הודעות קוליות למייל:
ניתן לעשות זאת בצורה חימנית ופשוטה בימות המשיח על ידי פתיחת מערכת תוכן במס' 077-313-7770, ולאחר פתיחת המערכת להגדיר דוא"ל [מומלץ דרך האתר], ולהגדיר את השלוחה הראשית כתא קולי למייל. על פי ההוראות שתפריט הניהול.
מי שמסתבך יש שם שרות לקוחות שעוזר [כמדומני בתשלום] אם יהיה לי זמן אתן הסבר מפורט יותר.
ניתן לשנות את כתובת הדוא"ל בקלות בכל עת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלכם;2397274:
לגבי השרות ההפוך הודעות קוליות למייל:
ניתן לעשות זאת בצורה חימנית ופשוטה בימות המשיח על ידי פתיחת מערכת תוכן במס' 077-313-7770, ולאחר פתיחת המערכת להגדיר דוא"ל [מומלץ דרך האתר], ולהגדיר את השלוחה הראשית כתא קולי למייל. על פי ההוראות שתפריט הניהול.
מי שמסתבך יש שם שרות לקוחות שעוזר [כמדומני בתשלום] אם יהיה לי זמן אתן הסבר מפורט יותר.
ניתן לשנות את כתובת הדוא"ל בקלות בכל עת

ולהקליט שיחות
להתקשר למס' 0773136666/00
ולפעול על פי ההוראות (הכנסת אימייל וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה