אפשרי להדפיס בבית?

• הוסף לסימניות
בבקשה משהו יכול\ה לעזור לי?

כמות של 300 חוברות צבעוניות 3 דפים a3 [שזה 12 a4 ]משתי הצדדים רצו 1500 ש"ח

מדפסת של a3 של hp עולה 690 שקלים.

נראה לי שווה לקנות את המדפסת ולהדפיס לבד. אין לי ניסיון בנושא - זה אפשרי? שווה?
איכות הבית דפוס טובה יותר?

תודה!

• הוסף לסימניות
תבדקי גם את הענין של הטונרים כמה יעלה לך טונרים לכזו כמות? בד"כ זה לא יוצא משתלם, גם צריך אחרי זה צריך להדק ולקפל
וכמובן שבאיכות זה יוצא הרבה פחות טוב לדעתי...

נראה לי שהמחיר שנתנו לך לא יקר
וסתם מעניין איפה יש מדפסת A3 שעולה 690 ש"ח???

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;606856:
תבדקי גם את הענין של הטונרים כמה יעלה לך טונרים לכזו כמות? בד"כ זה לא יוצא משתלם, גם צריך אחרי זה צריך להדק ולקפל
וכמובן שבאיכות זה יוצא הרבה פחות טוב לדעתי...

נראה לי שהמחיר שנתנו לך לא יקר
וסתם מעניין איפה יש מדפסת A3 שעולה 690 ש"ח???

תודה, יש משהו שחושב שכן יוצא באותה איכות? כי עוד קצת זמן אצטרך שוב 300 ואז זה יהיה רק מחיר הטונרים כי את המדפסת כבר כיסיתי.

את המדפסת ראיתי בבזקסטור באינטרנט.

• הוסף לסימניות
חבל על הכסף של המדפסת, בסוף עוד תתאכזבו ותלכו לבית דפוס.
אי אפשר להשוות באיכות של מדפסת במחיר הזה, לאיכות דפוס.

• הוסף לסימניות
וסתם שאלה.
הנייר בחינם?
העבודת קיפול הידוק היא חינם?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש A3 במחיר כזה תבדקי שוב אני נכנסתי עכשיו לאתר של בזקסטור ולא ראיתי שיש שם בכלל מדפסות A3 אולי תתני לי קישור ואוכל לבדוק לך יותר לעמוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;607127:
וסתם שאלה.
הנייר בחינם?
העבודת קיפול הידוק היא חינם?

קיפול והידוק זה דבר שלוקח המון המון זמן... באמת כדאי לך לחשוב על זה פעמיים..
גם מהדק שמהדק לאמצע עולה למעלה ממאה ש"ח...
תקחי הכל בחשבון:rolleyes:

• הוסף לסימניות
זו כנראה מדפסת הזרקתת דיו ולא לייזר
כל טיפת מים מורחת את הצבע.

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא כדאי!!! (אפשר להוסיף עוד כמה "ממש"ים)
בסופו של דבר יצא לך הרבה הרבה יותר יקר!
את לא מדמיינת כמה דיו זה שותה.

• הוסף לסימניות
ואגב מעניין כמה פעמיים טכנאי יצתרך לבוא ב-900 הדפסות A-3 דו"צ במדפסת שעולה 690 ש"ח
סוף פסוק:רעיון הזוי.

• הוסף לסימניות
מדפסת ביתית לעולם לא תחזיק מעמד בכזו כמות של הדפסות רצופות.

• הוסף לסימניות
ולסיכום :)
אם זה היה רעיון טוב, בתי הדפוס היו סגורים מימיזמן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה