בקשה אפשר בדחיפות קובץ apk של ווצאפ. תוודה

• הוסף לסימניות
אם אפשר קובץ ולא קישור

נטפרי.......

• הוסף לסימניות
צריכה מעודכן בדחיפות , יש למישהו?
@ruth12 @הפיני @mset
תודה רבה
מצו''ב
להוריד כוכביות

אגב, הורדתי את זה מכאן: https://www.whatsapp.com/android בלחיצה על המילים 'הורדת WhatsApp ישירות' (ולא בכפתור הרשמי למעלה)

• הוסף לסימניות
הורדתי
מה אני אמור לבחור כששואל אותי פתח באמצעות?

• הוסף לסימניות
מצו''ב
להוריד כוכביות

אגב, הורדתי את זה מכאן: https://www.whatsapp.com/android בלחיצה על המילים 'הורדת WhatsApp ישירות' (ולא בכפתור הרשמי למעלה)
תודה רבה על התגובה המהירה ! שכחתי לציין שאני צריכה וואצפ ביזנס ולא רגיל (נטפרי לא נותנים להוריד ישירות מוואצפ אשמח מאוד אם מתאפשר ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
זה רק לאנדרואיד.
תודה רבה על התגובה המהירה ! שכחתי לציין שאני צריכה וואצפ ביזנס ולא רגיל (נטפרי לא נותנים להוריד ישירות מוואצפ אשמח מאוד אם מתאפשר ושוב תודה.
איך את משתמשת עם זה?
יש דרך להתקין אנדרואיד למחשב? איך?

• הוסף לסימניות
ממה שהבנתי צריך אישור פרטי של נטפרי, והם לא מאשרים לכל אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה