כללי אפשר גרפיקה בתלת- הזמנה לבר מצווה

• הוסף לסימניות
מקורי ומיוחד.
הייתי מוותר על המילה הזמנה באנגלית. גורעת מהיופי היהודי של ההזמנה.
את פונט ה"בס"ד" הייתי מחליף למשהו יותר נורמלי.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד!!
הייתי משנה את הפונטים העבריים,
מורידה את המילה באנגלית כנ"ל,
והצבע התכלת מפריע לי

• הוסף לסימניות
יפה ומיוחד!
"בר מצוה" עם ו' אחת.

• הוסף לסימניות
מדהים!
כדאי לשנות הפונטים העבריים!

• הוסף לסימניות
ממש אין מילים! זה מדהים! אתה יצרת את התמונה? מתצלום?
אוקי- הערה- לגבי הספר תורה שמונח על הטלית על הסלע- זה בהתחלה ממש הבהיל אותי, אולי זה רק אני, זה היה נראה לי כאילו הטלית זה גוף של אדם והספר תורה מחליף את הראש שלו, לכן אני חושבת שעדיף לשים את ספר התורה על סלע קירח, ולשים את הטלית בצד ככה כאילו היא באה מאחורי הספר תורה כלפי האבן ומונחת עליו.
מעניין אם זה רק אני או שעוד אנשים הרגישו בזה.
וכנל לגבי הפונטים בעברית

• הוסף לסימניות
יצרתי מודל תלת מימד של ספר תורה . הטליתות הם משטחים שונים בברייס עיבוד סופי בפוטו שופ . לגבי הפונטים זה היה רק לראות איפה שמים מה

• הוסף לסימניות
........

בכללי יפה מאוד.
הטלית והתפילין שמונחים על הקרקע/רצפה מפריעים לי.
הטלית מזכירה ככה שטיח.
אין צורך במילה הזמנה באנגלית.
לשנות פונטים.
כנראה שיש גם צד שני? איפה הוא?

• הוסף לסימניות
התמונה יפה ביותר.
לא אהבתי שהמילה אינוויטישין צריכה להיות כל כך דומיננטית. המילה בר מצווה יכולה להיות דומיננטית ולבוא במקום, אבל כיוון שהיא מילה יותר קצרה אולי אפשר לכתוב באותה שורה גם באנגלית. כלומר: בר מצווה bar mitzva . את הרווחים בין המילים יעקב יוסף יונתן וכו' חייבים לצמצם, ולהזיז את יעקב כך שהמרווח מצד ימין יהיה שווה למרווח למטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה