בקשה אפשר המלצות על מתקין פרגולה באיזור המרכז (חרדי)

• הוסף לסימניות
פרגולה חזון איש

• הוסף לסימניות
פרגולה חזון איש

יואב נחמיאס . לא רשום לי המספר אבל יש בספרי טלפונים של בני ברק.
מספר אחד בסוכות חזון איש
עבודה מהירה ומדוייקת . ויפה. וחזקה בלי שום ברזל.

לא נראה לי שתצליחו לפני החג . זה קצת מאוחר בשביל לתפוס אצלו פרגולה לפני החג. אבל אולי.

• הוסף לסימניות
זהו אני יודעת שמאוחר
לכן אני שואלת על גם שמות פחות מפוצצים אבל כן בהחלט שעשו עבודה מצוינת.

• הוסף לסימניות
יואב נחמיאס . לא רשום לי המספר אבל יש בספרי טלפונים של בני ברק.
מספר אחד בסוכות חזון איש
עבודה מהירה ומדוייקת . ויפה. וחזקה בלי שום ברזל.

לא נראה לי שתצליחו לפני החג . זה קצת מאוחר בשביל לתפוס אצלו פרגולה לפני החג. אבל אולי.
מה טווח המחירים שלו?

• הוסף לסימניות
ספעץ
הוא מעולה ויש לו נסיון וידי זהב.
052-866-6526
spetz.etz בג'ימייל

• הוסף לסימניות
זהו אני יודעת שמאוחר
לכן אני שואלת על גם שמות פחות מפוצצים אבל כן בהחלט שעשו עבודה מצוינת.

בגלל שפרגולה היא ענין של יותר משנה - שנתיים.
ובמיוחד כשמדובר בסוכות חזון איש - שזו מומחיות.
עדיף להקים בשנה הראשונה סוכה זמנית ולחכות לפרגולה טובה.

מנסיון כואב ומר. (בסוף שילמנו פעמיים. יואב הנ"ל היה נחמד והוריד לנו במחיר כי השתמש בחלק מהקרשים הקודמים שהיו איכותיים )

• הוסף לסימניות
זהו איפה כולם..
מאמינה שבקרית ספר יש עוד המון..
פשוט בספר טלפונים של בני ברק חוץ מ2 לא היה רשום עוד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה