דרוש מידע אפשר לדעת למי שייך כתובת מייל?

• הוסף לסימניות
מישהי שלחה לי מייל לא ברור
ואני מעוניינת לבדוק ממי זה הגיע?
יש דרך לבדוק למי שייך מייל?

• הוסף לסימניות
לא ממש
אלא אם הוא שלח מייל לעוד אנשים או אליכם בעבר..

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קשור לשאלה שלה. היא ביקשה לדעת של מי המייל, ולא מה הכתובת מייל של אדם מסויים.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קשור לשאלה שלה. היא ביקשה לדעת של מי המייל, ולא מה הכתובת מייל של אדם מסויים.
לקראת הסוף הוא כותב כמה טיפים לדעת של מי המייל, אבל תכלית המאמר כפי שכתבת והצדק עמך

• הוסף לסימניות
להפיץ את המייל כאן.
לחכות.
זה יגרום למבול של ספאם על השולחת האלמונית.
דקה אחרי היא תגיע להתלונן...:p

• הוסף לסימניות
אבל גם התלונה תגיע ממייל מזוייף!
1. זה לא היה ברצינות.
2. אחרי ים ספאם מעצבן - אנשים מוכנים להילחם פנים מול פנים במי שגרם לזה.
3. מקוה שזה קצר ומובן...;)

• הוסף לסימניות
1. זה לא היה ברצינות.
2. אחרי ים ספאם מעצבן - אנשים מוכנים להילחם פנים מול פנים במי שגרם לזה.
3. מקוה שזה קצר ומובן...;)
לא חשבתי לרגע שזה היה ברצינות, גם אני כתבתי בהומור.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה