אפשר להגיד עליו קדיש?!

• הוסף לסימניות
מבקשת את עזרת המומחים
יש לי מחשב עם המפרט המצ''ב
(חגג לא מזמן 10 שנים! כן, יש כאלה ענתיקות שעדיין שורדים... ב''ה)
השאלה שלי כזו: בעבודות היומיומיות (הקלדות, שליטה מרחוק, אאוטלוק) המחשב עובד פרפקט,
הבעיה מתחילה כשאני פותחת אינטרנט, (לוקח 5 דק' לעבור מדף לדף... תמונות לא מוצגות כלל) כשאני עובדת על תוכנות גרפיות
וכן סרטים mp4 - ו-WMV, משבשים לגמרי את המחשב. וכדו'.
האם יש לי מה להשקיע/להחליף במחשב הנוכחי בשביל להגיע לרמת ביצועים סבירה
או להסתפק במשפט שאמר לי מישהו: מחשב כזה לא מוכרים היום אפילו ב-80 ש"ח
ולהתחיל לאסוף כסף למחשב הבא?! :rolleyes:
מקווה שהובנתי
אודה לכל תגובה!

קבצים מצורפים

• מפרט.png
    KB 39.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נראה לי שתסתפק במשפט...

• הוסף לסימניות
אני פיטרתי מחשב כזה לפני שנה.

• הוסף לסימניות
באמת ענתיקה. תתחילו לאסוף כסף מהר. (אגב זה לא כ"כ הרבה כסף כמו פעם, למחשב כמו בשימוש שלכם ניתן לקנות מחשב חדש בכמה מאות שקלים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1259361:
באמת ענתיקה. תתחילו לאסוף כסף מהר. (אגב זה לא כ"כ הרבה כסף כמו פעם, למחשב כמו בשימוש שלכם ניתן לקנות מחשב חדש בכמה מאות שקלים).
אתה יכול למכור לי בכמה מאות שקלים מחשב חדש?
יש לך לאחרונה מחירים שוברי שוק... כמו זה שאתה לא מאמין שזה עולה מעל 100 ש"ח... (ראית פעם מעבדה שלוקחת על ביקור פחות מ-150 ש"ח, או אפילו על בדיקה פחות מ-120 ש"ח?).

בכל מקרה, ניתן לפרמט את המחשב.
המעבד לא כ"כ נורא, הזיכרון כמובן נמוך מאד, אבל זה לא קריטי לעבודה של הקלדה.

• הוסף לסימניות
המעבד לא כ"כ נורא, הזיכרון כמובן נמוך מאד, אבל זה לא קריטי לעבודה של הקלדה. <!-- / message --><!-- sig -->
כתבתי, שבשביל עבודות ההקלדה המחשב מעולה כמו שהוא עכשיו.
השאלה אם הפירמוט יועיל לבעיות האחרות שהעליתי?! (מהירות גלישה וכו')

• הוסף לסימניות
המקום ימלא חסרונך

• הוסף לסימניות
אצלנו לא נהגו להגיד קדיש על מחשב, עוד מעט ל"ג בעומר, אפשר לעשות ניסוי מעניין עם הילדים מה קורה למחשב במדורה.

לא צריך השקעה גדולה בשביל מחשב ברמה שאתם צריכים, אנחנו מוכרים מחשב מותג מחודש של לנובו עם אחריות לשנה ועם מערכת הפעלה חלונות 7 פרו חוקית ב-495 ש"ח... קליק למטה בחתימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1259415:
אתה יכול למכור לי בכמה מאות שקלים מחשב חדש?
יש לך לאחרונה מחירים שוברי שוק... כמו זה שאתה לא מאמין שזה עולה מעל 100 ש"ח... (ראית פעם מעבדה שלוקחת על ביקור פחות מ-150 ש"ח, או אפילו על בדיקה פחות מ-120 ש"ח?).

המעבד לא כ"כ נורא, הזיכרון כמובן נמוך מאד, אבל זה לא קריטי לעבודה של הקלדה.

http://ksp.co.il/?select=.269..358....&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
ובמקרה הזה ניתן רק להחליף מעבד ולוח. לא צריך מארז, ספק, כונן קשיח, כונן דיסקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1259618:
http://ksp.co.il/?select=.269..358....&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
ובמקרה הזה ניתן רק להחליף מעבד ולוח. לא צריך מארז, ספק, כונן קשיח, כונן דיסקים.
לא בדיוק...
הלוחות של היום צורכים זיכרונות DDR3, וזה לא מתאים למה שיש לה, אם כבר מחליפים הכל.
ומי אמר לך שהבעיה אצלה זה במעבד ובלוח? אולי הבעיה היא בכלל הכונן הקשיח?
לגבי המחיר- עד כמה שאני רואה, משהו נורמלי עולה קרוב יותר לאלף מאשר ל'כמה מאות'.
אין לי בעיה, אני דוגל בכלל להציל את המחשב הנוכחי, אבל חדשים (ולא יד שניה או מחודשים...), אין פחות מ-900 ש"ח משהו שאפשר אולי לקרוא לו בשם 'מחשב'.

• הוסף לסימניות
לשדרג את המחשב כבר לא משתלם... כשאתה על מחשב עם חלונות XP ויש לך מחשב עם אחריות לשנה וחלונות 7 פרו מותקנים אין שום סיבה לשדרג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה