מידע שימושי אפשר להוריד עובש מבגד?

• הוסף לסימניות
נראה לי שברוב הספריים נגד עובש יש אקונומיקה, וזה לא מאד מומלץ עם בגדים;)
צריך לבדוק את זה לפני שמרססים....
בגלל זה כתבתי שמבחינתי כבר כמעט זרקתי את השמלה, ולכן לא היה אכפת לי לנסות ואולי יהרס יותר... במציאות העובש ירד והצבעים לא נפגעו

• הוסף לסימניות
יש לי כתמים של דבק ביג על חצאית.
יש למשהיא נסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
אני תמיד מנסה עם הווניש אבל משפריצה ישירות על הבגד ונותנת את הזמן....
כל הכתמים עד עכשיו ירדו.
כרגע גם לי יש חולצה של הבת שלי עם עובש ואני מנסה את אותו הדבר,
נעדכן אתכן איך יצא............

• הוסף לסימניות
אני תמיד מנסה עם הווניש אבל משפריצה ישירות על הבגד ונותנת את הזמן....
כל הכתמים עד עכשיו ירדו.
כרגע גם לי יש חולצה של הבת שלי עם עובש ואני מנסה את אותו הדבר,
נעדכן אתכן איך יצא............
זוכרת איך יצא?

• הוסף לסימניות
ספציפית אני וודאי לא זוכרת
אבל היו לי כמה מקרים של עובש בבגדים במהלך השנים
השריתי עם ג'ל וואניש קליה
שפכתי מהג'ל ישירות על הכתמים
כיבסתי במכונה עם אבקת כביסה אריאל שושן צחור (גם לבגדים צבעוניים)
לרב זה לא יצא על הכביסה הראשונה

פשוט בכל פעם שעשיתי מכונה מתאימה (על הרתחה) הכנסתי שוב את הבגד לכיבוס אחרי השרייה
לא קרה שנשאר לי בגד עם כתמים של עובש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה