קורונה אפשר להכנס עכשיו לב"ב עם רכב?

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו בז'בוטינסקי- הכניסה חופשית. (ואני שומעת מכביש גהה תנועה ערה מה שכבר כמה שבועות לא היה)

'כאן': ‏ועדת השרים לענייני קורונה אישרה את המשך ההגבלות על ירושלים בצמצום מספר השכונות, וסגר חלקי על בני ברק - כניסה ויציאה תתאפשר, למעט בתחבורה ציבורית. ההחלטה תיכנס לתוקף בשעה 18:00.

• הוסף לסימניות
מי שאינו תושב ב"ב יוכל להיכנס עם רכב פרטי?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי הכיפה בכלל ובקושי חיילים למעט פיקוד העורף שמחלק מנות ככה שאין סיבה שלא יוכל להכנס.

• הוסף לסימניות
כן ,
אבא שלי נסע היום לבני ברק ולא היתה לו בעיה להכנס.
(היה עם רכב פרטי)

• הוסף לסימניות
השאלה מה יהיה אחרי השעה 6, אז יתחדש ה[חצי] סגר.

• הוסף לסימניות
בהמשך להחלטת ועדת השרים להקל במגבלות החלות על תושבי בני ברק ולקבוע שההגבלות יחולו על האזור אך ורק בקשר לכניסה או יציאה ממנו באמצעות תחבורה ציבורית, למעט מוניות, וכן כי אזור התעשייה שנמצא צפונית לדרך אם המושבות יוחרג מהכרזה כ"אזור מוגבל", עיריית בני ברק מפרסמת הנחיות מועדכנות לתושבים:

1. היציאה מן העיר והכניסה אליה מותרות רק לצורך חיוני בהליכה רגלית או באמצעות רכב פרטי בלבד. מהיום, הכבישים פתוחים כמו בכל חלקי הארץ.

2. יחד עם זאת חובה לציין: הגבלות היציאה מן הבית נשארו במלואן! אין יציאה מהבית שלא לצורך!

יציאה למרחק של 100 מטרים מהבית שלא למטרות כקניית מזון / תרופות, תגרור קנסות כבדים ובהתאם לכך, פשוט וברור כי יציאה מהעיר שלא לצורך אסורה בהחלט ותיאכף על ידי המשטרה.

3. התקהלויות ומניינים אסורים בכל תוקף האיסור כפי הוראתם הברורה של כל גדולי ישראל שליט"א ללא יוצא מן הכלל. מתקיימת אכיפה תקיפה בנושא ללא כל פשרות. השתתפות במניין שכזה הינה סכנת נפשות ותגרור ענישה ואכיפה.

4. כל יציאה מהבית למטרות שהותרו, מחייבת חבישת מסכה ושימוש בכפפות חד פעמיות.

6. חשוב! חובה לשמור מכל משמר על הוראות הבטיחות במרכולים וברשתות השיווק. עומסים מיותרים הינם סכנת חיים!

כנראה שהוא הדין לי-ם

• הוסף לסימניות
בירושלים הח מ18:00 היום עשו סגר יותר מחמיר מערב חג. לא נתנו לעבור משכונה לשכונה רק עבור מזון ותרופות. החזירו הרבה רכבים.
למישהו יש אולי הסברים?

• הוסף לסימניות
בירושלים הח מ18:00 היום עשו סגר יותר מחמיר מערב חג. לא נתנו לעבור משכונה לשכונה רק עבור מזון ותרופות. החזירו הרבה רכבים.
למישהו יש אולי הסברים?
איפה בירושלים?

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה להכנס לבני ברק בשעות האחרונות?

• הוסף לסימניות
יודעת מאיזה כניסה הם נכנסו לבני ברק?

• הוסף לסימניות
יודעת מאיזה כניסה הם נכנסו לבני ברק?
בהלוך מרחוב סוקולוב - להשאיר את הקטנצ'יק אצל ההורים,
בעלה יצא דרך השומר אני חושבת.

אבל זה היה אתמול אחרי השעה 6,
אם דחוף לך לדעת האם השתנה הבוקר, אתקשר לשאול.

• הוסף לסימניות
בהלוך מרחוב סוקולוב - להשאיר את הקטנצ'יק אצל ההורים,
בעלה יצא דרך השומר אני חושבת.

אבל זה היה אתמול אחרי השעה 6,
אם דחוף לך לדעת האם השתנה הבוקר, אתקשר לשאול.
אני אשמח למידע עדכני מהבוקר.
מישהו שרוצה להגיע
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
היום בבוקר הכל פתוח, אין שוטרים או מחסומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה