אפשר להתרגש אתכם לרגע?

• הוסף לסימניות
אני מטיילת שם הרבה, לחוש מקרוב את ירושלים בלי לצאת מהבית.
הפרוייקט הזה פשוט נכס,
תמיר, תודה על השיתוף, תמשיך להצליח ולרגש...

• הוסף לסימניות
מדהים! כיך לראות את הבית שלי :)
בכל אופן בסוף רחוב גלעד איפה שהמדרש הספרדי (שזה ישיבה) זה מוביל אותך לבתי כנסת הספרדים שזה בכיוון ההפוך.
בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
פרויקט אדיר!!!!!!!!!!!
בהצחלה!

• הוסף לסימניות
יש כבוד!

• הוסף לסימניות
ברכות!
(לGoogle Street View יש עוד הרבה הרבה מה ללמוד... :))

• הוסף לסימניות
איזה הוא מכובד? המכבד את הבריות!!
מגיע לך הכבוד הזה!
המשך הצלחות!

• הוסף לסימניות
אחח!!
מדהים!!!
לא יצא לי עדין לראות את זה מושלם.
ו..כן זה פשוט מושלם!!!

• הוסף לסימניות
לא מצליח משום מה לצלצל בפעמון למעלה אז
קבל כאן
שאפו !!!! :)

• הוסף לסימניות
תעלה קישור לאתר שלך ואולי נתיב יסכימו לפתוח לי...:rolleyes:
בכולופן אוהבים לשבת אצלי ולצפות בתמונות שאתה מעלה לפה אבל צילצול אפשר רק אחד כמובן...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המפרגנים והמסיירים

נכתב ע"י שושיה;948033:
תעלה קישור לאתר שלך ואולי נתיב יסכימו לפתוח לי...:rolleyes:
בכולופן אוהבים לשבת אצלי ולצפות בתמונות שאתה מעלה לפה אבל צילצול אפשר רק אחד כמובן...

הלינק למעלה בהודעה הראשונה מוביל אל האתר שלי

• הוסף לסימניות
רק אחת מהתגובות הנלהבות מקרובי משפחה בחו"ל שאליהם שלחתי קישור לאתר שלך:

This is OUTSTANDING!!!!
Unbelievable that this can be done and especially in beautiful photographical Israel.
I plan to send this proudly to MANY.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;948222:
רק אחת מהתגובות הנלהבות מקרובי משפחה בחו"ל שאליהם שלחתי קישור לאתר שלך:

This is OUTSTANDING!!!!
Unbelievable that this can be done and especially in beautiful photographical Israel.
I plan to send this proudly to MANY.

בהצלחה!

תודה,
את יכולה להפנות אותם ישר לפרוייקט באנגלית
כאן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!!
אין דברים כאלה!
עלה והצלח :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה