אפשר למחוק??

• הוסף לסימניות
התיקייה שוקלת 13.6 GB !!!

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    KB 580.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;2159469:
התיקייה שוקלת 13.6 GB !!!

בדרך כלל קבצים בתוך תיקיה עם temp מיועדים למחיקה.
כך גם הקבצים בתיקיה App Data->Temp
מקווה שאני לא טועה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון, כן. אפשר למחוק.
אבל הכי פשוט שתפעיל את התוכנה ccleaner, והיא כבר תטפל בתיקיות האלו.

• הוסף לסימניות
כן, בטוח למחוק.

• הוסף לסימניות
כן. אם יש קבצים שהוא לא יכול למחוק כרגע אז לא לריב איתו...

• הוסף לסימניות
לדעתי לא , לא למחוק!!!!

בהתחלה - לגזור הכל למקום אחר , להפעיל מחדש את המחשב - ורק אם הכל עובר בשלום - אז למחוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2162159:
לדעתי לא , לא למחוק!!!!

בהתחלה - לגזור הכל למקום אחר , להפעיל מחדש את המחשב - ורק אם הכל עובר בשלום - אז למחוק!

חבל על המאמץ
זה קבצים זמניים לא צריך אותם
ובשביל זה יש CCLEANER

• הוסף לסימניות
כן , אבל בפורום כאן מישהו כתב לפני כמה ימים שזה הרס לו את המחשב,
אז מסתמא הוא יפחד לעשות עם הסי קלינר - לכן כתבתי שאם כבר לפני שהוא מוחק ידנית שיעשה בדיקה קטנה - שווה

פעם (לפני שיצא הסי קלימר)- עשיתי ככה על ווינדוס 98 ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא עשה לי כל מיני שגיאות שחסר לו איזה תיקייה וכו'.

• הוסף לסימניות
טכנאי מחשבים אמר לי, כי מדי פעם, צריך למחוק את כל תקיית הTEMP איך צורך בקבצים האלו, סתם ממלאים מקום במחשב.

הדרך לעשות זאת:
בהתחל, למלאות בחיפוש תוכניות: %TEMP%
וכל הקבצים למחוק.
אני עושה זאת מידי תקופה, ואף פעם לא קרה כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2162163:
כן , אבל בפורום כאן מישהו כתב לפני כמה ימים שזה הרס לו את המחשב,
אז מסתמא הוא יפחד לעשות עם הסי קלינר - לכן כתבתי שאם כבר לפני שהוא מוחק ידנית שיעשה בדיקה קטנה - שווה

פעם (לפני שיצא הסי קלימר)- עשיתי ככה על ווינדוס 98 ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא עשה לי כל מיני שגיאות שחסר לו איזה תיקייה וכו'.

CCleaner יש הרבה שלא ממליצים מידי הרבה.

למחוק ידנית הכל מtemp אין שום בעיה, רק כמו שפרסומון הגיב שלא להכריח הקבצים שלא ורצים להימחק.

נראה לי שאנחנו כבר מזמן לא על וינדוס 98 והרבה דברים השתנו מאז ;).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2162340:
CCleaner

מה פתאום חזרנו אחורה ל10:):D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2162340:
CCleaner יש הרבה שלא ממליצים מידי הרבה.

למחוק ידנית הכל מtemp אין שום בעיה, רק כמו שפרסומון הגיב שלא להכריח הקבצים שלא ורצים להימחק.

נכון,
אבל עכשיו עם הווינדוס 10 - אתה לא יודע מה פתאום יצנח עליך,
לכן רציתי רק כדי להיות בטוח - אחרי הכל מדובר ב 13 ג'יגה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה