נכתב ע"י bachrach;2159469:התיקייה שוקלת 13.6 GB !!!
נכתב ע"י Avshalom05;2162159:לדעתי לא , לא למחוק!!!!
בהתחלה - לגזור הכל למקום אחר , להפעיל מחדש את המחשב - ורק אם הכל עובר בשלום - אז למחוק!
נכתב ע"י Avshalom05;2162163:כן , אבל בפורום כאן מישהו כתב לפני כמה ימים שזה הרס לו את המחשב,
אז מסתמא הוא יפחד לעשות עם הסי קלינר - לכן כתבתי שאם כבר לפני שהוא מוחק ידנית שיעשה בדיקה קטנה - שווה
פעם (לפני שיצא הסי קלימר)- עשיתי ככה על ווינדוס 98 ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא עשה לי כל מיני שגיאות שחסר לו איזה תיקייה וכו'.
נכתב ע"י asf;2162340:CCleaner
נראה לי שאנחנו כבר מזמן לא על וינדוס 98 והרבה דברים השתנו מאז.
אשמח לשמוע...נכתב ע"י asf;2162340:CCleaner יש הרבה שלא ממליצים מידי הרבה.
נכתב ע"י asf;2162340:CCleaner יש הרבה שלא ממליצים מידי הרבה.
למחוק ידנית הכל מtemp אין שום בעיה, רק כמו שפרסומון הגיב שלא להכריח הקבצים שלא ורצים להימחק.
נראה לי שאנחנו כבר מזמן לא על וינדוס 98 והרבה דברים השתנו מאז.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים