אפשר לסרב לה בכלל?....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;2104140:

משגע בדיוק המסגרות שדמינתי
רק הייתי מעדיפה קצת גיוון בהעמדה לא כולם אלכסון ועוד לאותו כיוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;2104169:
משגע בדיוק המסגרות שדמינתי
רק הייתי מעדיפה קצת גיוון בהעמדה לא כולם אלכסון ועוד לאותו כיוון

בדיוק המסגרת שאני דמיינתי ;)

אני בכוונה סובבתי את כולם ככה,זה ממש יפה בעייני....

• הוסף לסימניות
מושלם לגמרי - גם אני אוהבת מאד אלכסון.
והתוצאה- מדברת בעד עצמה!!!

• הוסף לסימניות
מהמממת!
התמונה אליפות! והילדה בכלל בלע"נ

מבחינת מסגרת - אולי כשהיא אחת , זה יהיה יפה מאד.
אבל שלוש (אני צודקת או שסתם שמת לתצוגה?) כאלו אחת ליד השניה נראה לי קצת טווומאטש
טוב , אולי זה סתם ענין של טעם :)

הייתי חייבת:

קבצים מצורפים

• תמונה.jpg
    2 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;2104607:
מהמממת!
התמונה אליפות! והילדה בכלל בלע"נ

מבחינת מסגרת - אולי כשהיא אחת , זה יהיה יפה מאד.
אבל שלוש (אני צודקת או שסתם שמת לתצוגה?) כאלו אחת ליד השניה נראה לי קצת טווומאטש
טוב , אולי זה סתם ענין של טעם :)

הייתי חייבת:

תודה יקירתי :)
אבל אני חושבת שהמסגרת המודרנית לא כ"כ מתאימה לסגנון העתיק של התמונה.

• הוסף לסימניות
איזה ילדה יפה!
תמונה מיוחדת!!
התחברתי למסגרת הלבנה. (אא"כ הסלון שלך מאוד מודרני ואז ישתלב יפה הזהב הכבד לענ"ד)

• הוסף לסימניות
איזה מבט מקסים!!!
והתאורה בכלל.

יש קטע על הבגד, מיד אחרי היד שנראה כמו כתם של אקנומיקה או ששכחת למחוק שכבה של עיבוד.

• הוסף לסימניות
ילדה יפהפיה וצילום יפהפה

• הוסף לסימניות
תודה לכן :)

נכתב ע"י נאסד;2104933:
איזה מבט מקסים!!!
והתאורה בכלל.

יש קטע על הבגד, מיד אחרי היד שנראה כמו כתם של אקנומיקה או ששכחת למחוק שכבה של עיבוד.

לא שמתי לב,תודה

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה!

תכיני כוסות מים למי שיגיע לסלון- למי שיתעלף...

• הוסף לסימניות
לא תפרגני לנו את כל הילדים?
לא יפה להוציא את העיניים:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה