אפשר לקבל המלצה למחשב נייד?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בעיקר בתוכנות כתיבה, והעיסוק שלי במחשב לא דורש תוכנות כבדות או מהירות גבוהה במיוחד.

ראיתי מחשב של hp, ורציתי לשאול לגבי הנתונים הבאים, האם הם מספקים את הצורך שלי.

סוג מעבד
Intel Core i3
מהירות מעבד
2000Mhz
דגם מעבד
6006U
דור מעבד
דור 6
נפח זיכרון RAM

4 GB
סוג הזכרון
DDR4

תודה מאד!

• הוסף לסימניות
כן
אתה לא צריך יותר מזה
מה שכן יש להסתכל על 2 פרמטרים 1. מהירות מעבד שהיא לא כל כך אך עדיין מספקת
2.זיכרון ראם שהוא מעל ומעבר לצרכים שלך

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בעיקר בתוכנות כתיבה, והעיסוק שלי במחשב לא דורש תוכנות כבדות או מהירות גבוהה במיוחד.

ראיתי מחשב של hp, ורציתי לשאול לגבי הנתונים הבאים, האם הם מספקים את הצורך שלי.

סוג מעבד
Intel Core i3
מהירות מעבד
2000Mhz
דגם מעבד
6006U
דור מעבד
דור 6
נפח זיכרון RAM

4 GB
סוג הזכרון
DDR4

תודה מאד!

לא כתבת סוג דיסק
מסתמא דיסק רגיל HDD מסוג 5400RPM
וסדרת G6
מחשב נחמד לחלוטין מחירו סביב ה1700 אחרי התקנות

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נראה תפריט מצוין ומספיק בהחלט.

• הוסף לסימניות
2.זיכרון ראם שהוא מעל ומעבר לצרכים שלך

לגמרי לא מדויק, 4 GB של RAM נחשב היום לסטנדרט.

מחשב נחמד לחלוטין מחירו סביב ה1700 אחרי התקנות

כנראה אתה מתכוון ללא מערכת הפעלה חוקית.
עם מערכת הפעלה מקורית המחיר מעט יותר יקר.

• הוסף לסימניות
גם עם מערכת הפעלה חוקית זה עולה בסביבות המחיר הזה
https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=950584
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=952585
המחיר שם הוא לפני התקנות.
התקנות של טכנאי (אופיס, רידר, אנטי-וירוס, תוכנת חסימה למחשב וכו') יכולות להגיע לכמה מאות שקלים, וזה עוד לפני מחיר התוכנות עצמן למי שמקפיד לרכוש תוכנות מקוריות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מניסיון שלי לא ממליץ על HP 250
זו הסדרה הכי זולה של HP, דוחפים מעבד וזכרון סבבה, אבל כל שאר החומרה - זבל!
לוח אם, מארז, מקלדת, קליטה של ווייפי, וכל שאר הדברים.
מניסיון - אחרי שהמלצתי ל3 אנשים על המחשב הזה - אני לא ממליץ עליו בכלל!! (אמנם זה היה בדגמים הישנים יותר G3, אבל זה הראש של HP.. מחשב שנועד למכור כמה שיותר..)

אם כבר, אני ממליץ לך על בחור בשם אלעד לביא, שמייבא מחשבים עסקיים איכותים ומוכר לך אותם במחירים שפויים לגמרי! יש לו חדשים לגמרי וגם משומשים, או עודפי מלאי (כאלה עם מעבד דור 6 למשל, שלא נמכרים כבר בחנויות, אבל הם חדשים לגמרי!)
ממליץ לך לשאול אותו, הוא מוכר בירושלים ובמרכז.
זה האתר שלו (אם כי הוא עדיין בהקמה, אבל אתה יכול להתרשם, וגם ליצור איתו קשר):
http://www.toplaptop.co.il/

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה