שאלות של אנשים שמכירים את האוטובוס רק מהצד השני.ברור, למה לא?
נראה לי שטכנית ברכבת הקלה א"א לשלם על כנה נוסעים יחד, בלי קשר לפרופיללשלם על כמה ילדים באותו רב קו?
תיקפתי ברכבת הקלה כמה נוסעים באותו כרטיס. ונתן ליברכבת וברכבת הקלה בירושלים כל אחד צריך כרטיס אישי
ברכבת ממש לא נכון, אפשר לתקף ברב קו אחד כמה ילדים.... (רכבת קלה אין לי מושג)ברכבת וברכבת הקלה בירושלים כל אחד צריך כרטיס אישי
סתם כי לא הלך לוניסינו לתקף באוטובוס בין-עירוני והנהג אמר שאי אפשר לתקף שתיים בכרטיס.
הוא אמר את זה לכמה נוסעים (לא רק לנו)
אבל באמת מוזר כי בעירוני כן הצלחנו.
במעבר מאוטובוס לרכבת כשבאוטובוס תיקפו על כמה אנשים המעבר ממשיך. בנסיעה ראשונה ברכבת אין אפשרות טכנית, סתם בגלל שהמכשירים שלהם מיושנים.תיקפתי ברכבת הקלה כמה נוסעים באותו כרטיס. ונתן לי
אקיצר לשלם על כמה ילדים באותו רב קו אפשרלשלם על כמה ילדים באותו רב קו?
הבעיה שאי אפשר כמה יחד זה בגלל שהמכשירים של הרכבת הם מיושנים ואין שם מסך כמו באוטובוסאקיצר לשלם על כמה ילדים באותו רב קו אפשר
אלא אם כן זה רב קו של מבוגר ואז יש בעיה
וברכבת הקלה אין אפשרות כלל, אולי כמו שאומרים פה אם יש מעבר מאוטובוס
אפילו שאני לא בטוחה בזה
מעבר לכמה ילדים באותו רב קו?חשבתי על רעיון גאוני,
בתחנת של הרכבת הקלה לעלות על אוטובוס ולתקף כרטיס עבור כמה ילדים,
לרדת מהאוטובוס ולעלות לרכבת ו-הופ יש לנו מעבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים