אצא לי אל היער...

• הוסף לסימניות
לאחר מעשה ,יש אפשרות להאיר את הילדים?

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת את זה כשוט בסרט, לא כתמונה שאמורה להוציא את היופי של הילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;2373728:
למה את מתכוונת ?

נכתב ע"י משקפת;2373496:
מהמם. אוהבת מאוד את הקומפוזיציה
תצרבי את הרקע הצמוד לילדים.

נכתב ע"י שאפוו;2374670:
תמונה מקסימה, חמודים שני האנשים הקטנים האלה!:)
בקטנה מפריע הטשטוש שנראה עשוי מידי. מסביב לילדים יש בוקה כזה ובשאר טשטוש.
ההבדל בין שניהם היה מוזר לי לעין, יתכן וזה לא מהעריכה.

כאמא,
הייתי שמחה לקבל בין כ--ל התמונות שרואים את מתיקות הילדים מקרוב,
גם תמונה או שתיים כאלו, עם סיפור ואוירה ומרחב!!!!

בקטנה ממש: סביב הילדים יש רקע מהמם בעוד שאר הרקע נראה בטשטוש שונה שהיה נראה לי עריכה, עכשיו מובן?

• הוסף לסימניות
זה גם מה שאני התכוונתי...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משקפת;2380022:
כאמא,
הייתי שמחה לקבל בין כ--ל התמונות שרואים את מתיקות הילדים מקרוב,
גם תמונה או שתיים כאלו, עם סיפור ואוירה ומרחב!!!!
:)
בקטנה ממש: סביב הילדים יש רקע מהמם בעוד שאר הרקע נראה בטשטוש שונה שהיה נראה לי עריכה, עכשיו מובן?

נכתב ע"י שאפוו;2380034:
זה גם מה שאני התכוונתי...;)

הבנתי .
זה אכן בעריכה ;)
תודה על ההערה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה