דרוש מידע אצל מי עשיתם רשתות לבית?

• הוסף לסימניות
ברצוננו לעשות רשתות לחלונות הבית,
מחפש מידע על מישהו/חברה אמינה וזולה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג אם זול עשינו לכל הבית בכ-2800 שח דירת 4 חדרים
רשתות כולל מסגרות כן
אם זה מעניין אתכם אנסה לחפש טלפון
באיזה אזור אתם גרים?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג אם זול עשינו לכל הבית בכ-2800 שח דירת 4 חדרים
רשתות כולל מסגרות כן
אם זה מעניין אתכם אנסה לחפש טלפון
באיזה אזור אתם גרים?
יש לך מספר שלו?
באיזה איזור בארץ?

• הוסף לסימניות
יש לך מספר שלו?
באיזה איזור בארץ?
הוא ממגדל העמק כמה שידוע לי אבל מגיע לכל האזור, עפולה, בית שאן וכו
תנסו לבדוק איתו יתכן ומגיע לכל מקום בארץ...
אשיג את הטלפון מאוחר יותר מבעלי

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל "מילניום"
אנ"ש מקצועי ואיכותי במחיר מצויין!
מרוצים מאוד!
0533168070
אנחנו מבית שמש ,
להבנתי הוא לא מבית שמש אבל מגיע לכל מקום.

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר מדויק,
נראה לי 270 לחלון.
ו550 לחלון מרפסת.
עדיף שתבררו איתו.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל "אריאל רשתות"
⁦+972 50-333-4331⁩
שירות מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה