אקורדיון חדש במשפחה

• הוסף לסימניות
התגלגל לידינו אקורדיון איכותי ,
איך עובד שם האקורדים?
יש איזו חוברת או הדרכה לזה?

• הוסף לסימניות
הבסים, כוונתכם...
אם נתבונן בהם בשורות האורך:
השורה הראשונה מימין זהו הטרצבס, אחריה הבס, אחריה אקורד תואם לבס- מז'ורי, אחריה, מינורי, ובשורה האחרונה זהו הספט.
יש בס אחד שההוא שקוע לעומת הקמורים, זהו בס: דו.
הבסים מסודרים לפי מעגל הקוינטות וזהו נח מאוד (במקום לקפוץ את המרווחים במקלדת הפסנתר, באקורדיון הכל מונח תחת האצבעות לשימוש מיידי)
מעל הדו - הסול, מעליו ה- רה, וכן הלאה...
תחת הדו- פה, וכן הלאה במרווח של קוינטות.
מבחינת אצבוע- על הבס והטרצבס מנגנים באצבע רביעית, באקורדים- בשלישית או שניה.
מקווה שהובנתי. קצת קשה בע"פ בלי הדגמה.

• הוסף לסימניות
אם אתם יודעים נגינה בכלי כלשהו, קנו חוברת ללימוד אקורדיון למתחילים ותוכלו להבין בקלות, אם כי צריך מורה כדי לרכוש מיומנות נכונה (מתי לפתוח ולסגור, למשל).

• הוסף לסימניות
הבסים, כוונתכם...
אם נתבונן בהם בשורות האורך:
השורה הראשונה מימין זהו הטרצבס, אחריה הבס, אחריה אקורד תואם לבס- מז'ורי, אחריה, מינורי, ובשורה האחרונה זהו הספט.
יש בס אחד שההוא שקוע לעומת הקמורים, זהו בס: דו.
הבסים מסודרים לפי מעגל הקוינטות וזהו נח מאוד (במקום לקפוץ את המרווחים במקלדת הפסנתר, באקורדיון הכל מונח תחת האצבעות לשימוש מיידי)
מעל הדו - הסול, מעליו ה- רה, וכן הלאה...
תחת הדו- פה, וכן הלאה במרווח של קוינטות.
מבחינת אצבוע- על הבס והטרצבס מנגנים באצבע רביעית, באקורדים- בשלישית או שניה.
מקווה שהובנתי. קצת קשה בע"פ בלי הדגמה.
וכשלוחצים על כפתור אחד נלחצים איתו עוד כמה, קצת מסובך,אולי ע"פ שמיעה אני יבין מה איך זה בנוי שם, תודה בכל אופן.
@אפכא מסתברא לא ראיתי חוברת לאקורדיון, יש משהו מומלץ שאתה מכיר/ה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וכשלוחצים על כפתור אחד נלחצים איתו עוד כמה, קצת מסובך,אולי ע"פ שמיעה אני יבין מה איך זה בנוי שם, תודה בכל אופן.
@אפכא מסתברא לא ראיתי חוברת לאקורדיון, יש משהו מומלץ שאתה מכיר/ה?
ספר לימוד אקורדיון נקרא אנזגי ANZAGI מלמד מהתחלה התחלה עד מתקדמים, מצויין ברור ואיכותי, אבל גם ישן מאד צריך לנסות בחנות או באינטרנט.

• הוסף לסימניות
תגדו הציעו לי אקורדיון גרמני יד 2 מצב כמו חדש ב1500 ואמרו שהמפוח ממש מצוין זה שווה לקנות אותו?

• הוסף לסימניות
990px-120-button_Stradella_chart.svg.png

• הוסף לסימניות
לא לקנות אקורדיון לפני שמראים אותו לטכנאי מקצועי.
גם אם הוא מנגן מצוין! (יתכן שבתוכו העץ נרקב,)

יש לי חוברות ללימוד אקורדיון מוכנה להשאיל.

אם רוצים לנגן לפי שמיעה, ויודעים כבר לנגן על קלידים, שיעור נגינה אחד מספיק לקלוט את העיקרון, ואח"כ פשוט להתאמן. (יותר קל לעבור מאורגן לאקורדיון מאשר להיפך, הבסים יותר פשוטים מהאקורדים)

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני אבדוק תעניין
איזה סוג חוברות יש לך? שירים או יצירות? או מה?
כן אני עברתי מאורגן לאקורדיון וזה הרבה יותר קל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה