אקטוף לאמא פרח...

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה - מקסימה!
הייתי תולה אותה בחדר ילדים...

• הוסף לסימניות
הפוזה בראשונה הכי, החדות בשלישית וחשוך הכל
הילדה מהממת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;805730:
הפוזה בראשונה הכי, החדות בשלישית וחשוך הכל
הילדה מהממת!
וחשוך הכל מה הכוונה?שכל התמונות חשוכות???

• הוסף לסימניות
הילדים האלה מממים
1. התמונות חסרות אור ראיתי בכמה תמונות שלך או תפתחי צמצם יותר או תורידי מהירות סגר
2. הכובע נראה של תינוק וזה קטן מידי עליה

• הוסף לסימניות
או להעלות איזו
אני גם התלבטתי לגבי הכובע
תיקנתי מעט בפוטושופ כדי שתראי את ההבדל, בעיקר הרקע חשוך וזה מפריע, כמובן צריך להגיע לתוצאה טובה בשעת הצילום ולא ע"י תיקון שלא נראה משהו...

• הוסף לסימניות
אווהו איזה הבדל אני תמיד פוחדת להעלות איזו שלא יהיה על חשבון האיכות .אבל כאן כנראה שזה מה שהייתי צריכה לעשות כי להוריד מידי מהירות יוצר לי בעיות בחדות.
והכובע באמת של אחיה התינוק אמא שלה סתם שמה לה וזה יצא חמוד לטעמי.

• הוסף לסימניות
תלוי איזה מצלמה יש לך ככל שהמצלמה יותר מקצועית כך זה פחות או אפילו לא משמעותי באיכות
במקרה הזה נראה לי שלא צריך הרבה תוספת

• הוסף לסימניות
הכובע מתאים לאופנה, נא להתעדכן.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mutagim;805921:
הכובע מתאים לאופנה, נא להתעדכן.....
אני מוכנה למכור לך את זה במחיר טוב.....[רק בגלל שהיינו פעם חברות]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה