אקמול בהריון זה בעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;690633:
יש תרופה שמשתמשים בה בארה"ב במקום אקמול, אני לא זוכרת איך קוראים לה. אבל היא גם יותר זולה (8 דולר ל-500 קפסולות) וגם יעילה מאוד מאוד! עזרה לי במקרי מיגרנה שהאופטלגין לא עזר לי.
אולי כדאי לנסות אותה. (רק צריך למצוא מי שיסכים להעביר כדורים מארה"ב...)
טיילנול?

• הוסף לסימניות
לי ידוע שבהריון מותר אקמול רגיל. אך לא 'אקמול פורטה'. לתשומת לב!

• הוסף לסימניות
בכמה בתי חולים "מחלקים" אחרי לידה אופטלגין בטיפות כמעט כמו מים...

• הוסף לסימניות
וזה לא אומר שזה בסדר!!!
אם תבדקי תמצאי מקרים רבים מידי של תמותה/כמעט תמותה בעקבות נטילת אופטלגין.
מה שחשוב לדעת: זה לא משנה אם לקחת כבר עשרות אופטלגין בחייך, זה לא אומר ש"אני לא רגיש לאופטלגין ויכול לקחת אותו בלי בעיה". בכל כדור אופטלגין בודד טמונה האפשרות לסכנת חיים!!!
לא כדאי להסתכן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;691180:
וזה לא אומר שזה בסדר!!!
אם תבדקי תמצאי מקרים רבים מידי של תמותה/כמעט תמותה בעקבות נטילת אופטלגין.
מה שחשוב לדעת: זה לא משנה אם לקחת כבר עשרות אופטלגין בחייך, זה לא אומר ש"אני לא רגיש לאופטלגין ויכול לקחת אותו בלי בעיה". בכל כדור אופטלגין בודד טמונה האפשרות לסכנת חיים!!!
לא כדאי להסתכן!
זהירות חשובה תמיד,
אבל אני לא יודעת עד כמה אפשר להתבסס על מאמרי עיתונים באינטרנט. (זה עלול להיות יותר מדי אינטרסנטי)
לדעתי זה מצריך בירור יותר מעמיק ומקיף.

• הוסף לסימניות
לגבי תרופות בהריון - ניתן לפנות למכון ייעוץ טרטולוגי ירושליים טל. 02-6243669/3 או לשלוח פקס ל 02-6241328 .
מרכז טרטולוגי נוסף: המרכז הרפואי רבין קמפוס בילינסון פתח תקווה טלפון לייעוץ: 9376911 03 9376911 03 ,
כל יום בין השעות שבע בבוקר לשלוש אחרי הצהריים, פרט ליום שישי .
שם תוכלי לקבל אינפורמציה ספציפית.

ממליצה בחום לברר לפני כל תרופה שנוטלים בהריון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;691275:
זהירות חשובה תמיד,
אבל אני לא יודעת עד כמה אפשר להתבסס על מאמרי עיתונים באינטרנט. (זה עלול להיות יותר מדי אינטרסנטי)
לדעתי זה מצריך בירור יותר מעמיק ומקיף.

לא מתבססים על מאמרים באינטרנט אלא על עובדות בעולם.
אם האופטלגין נאסר בעולם ורופאים מעידים כי חומרים בו מסוכנים לשימוש - למה לנו לקחת את הסיכון - ולו הקטן ביותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;691457:
לא מתבססים על מאמרים באינטרנט אלא על עובדות בעולם.
אם האופטלגין נאסר בעולם ורופאים מעידים כי חומרים בו מסוכנים לשימוש - למה לנו לקחת את הסיכון - ולו הקטן ביותר?
ממי לקחת את העובדות האלו, על תרופות ברחבי העולם?
ממאמרים באינטרנט.
אז כדאי לבדוק את זה יותר לעומק.

• הוסף לסימניות
לי אישית בבית מרקחת לא הסכימו למכור כלום חוץ מאקמול רגיל.... כל השאר רק עם מרשם רופא.

• הוסף לסימניות
יש תרופה שמשתמשים בה בארה"ב במקום אקמול, אני לא זוכרת איך קוראים לה. אבל היא גם יותר זולה (8 דולר ל-500 קפסולות) וגם יעילה מאוד מאוד! עזרה לי במקרי מיגרנה שהאופטלגין לא עזר לי.
אולי כדאי לנסות אותה. (רק צריך למצוא מי שיסכים להעביר כדורים מארה"ב...)

אדוויל?

• הוסף לסימניות
אדוויל יש גם בארץ.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אם לוקחים אופטלגין בהריון מה הסכנה?
והאם מותר לקחת 2 אקמולים בבת אחת
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה