כללי אקספלורר או כרום?

• פותח הנושא brod
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באיזה דפדפן אתם משתמשים?
מה עדיף?
אשמח לשמוע יתרונות\חסרונות\טיפים וכו'
יום טוב:p

• הוסף לסימניות
זו בכלל לא שאלה.
ברור שכרום

• הוסף לסימניות
אוקי
אתם מוכנים לפרט?

• הוסף לסימניות
תזכירו לי מה זה אקספלורר?

• הוסף לסימניות
מעולם לא שמעתי מישהו שאומר שאקספלורר עדיף מכרום אפי' מיקרוסופט יודעים את זה (הם בנו דפדפן חדש לוינדוס 10)

• הוסף לסימניות
ברור שכרום.
אקספלורר דפדפן לא ידידותי, מיושן ומעצבן
זהו

• הוסף לסימניות
אם זה מענין אותך. זה תרשים מהאתר שלי של החודש האחרון.
הציבור שלי בד"כ הוא חרדי ודתי.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תפרטו
מה החסרונות של אקספלורר?
מה אתם מוצאים בכרום יותר נוח?

• הוסף לסימניות
לא צריך להבין את החסרונות שיש לסובארו אברכים, בשביל להסכים לקבל במתנה b.m.w חדשה.

אולי מיותרת ההקפצה :)

• הוסף לסימניות
אין לך ניסיון שאת שואלת?
פשוט למי שהתנסה אין שום שאלה בדבר.
כרום.

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון בשניהם ואני שואלת
מענין אותי - מה מצאת בכרום יותר טוב?
למה אי אפשר לענות על השאלה באופן פשטני

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה.
אני נאמנה לאקספלורר באופן כפייתי, בעבודה יש לי כרום ושונאת כל רגע (גם בבית יש לי ואני לא משתמשת)
יש לי רשימת מועדפים מסודרת וסרגל נגיש ונוח.
מה צריך יותר? פספסתי איזה יתרון בולט של כרום?

• הוסף לסימניות
לי האקספולרר מותקן רק לאתרים הדפוקים של המדינה שלא עובדים בכרום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה