אקרובט בעברית

• הוסף לסימניות
משהוא יכול להביא לי קישור או משהו דומה לקובץ התקנה של אקרובט 10X בעברית (לא רידר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;1557801:
משהוא יכול להביא לי קישור או משהו דומה לקובץ התקנה של אקרובט 10X בעברית (לא רידר)

באקורבט העברית מובנית לפחות בגרסאות me
פשוט צריך לשנות בהגדרות השפה.
העלתי פעם הסבר לפורום

• הוסף לסימניות
אני גם חיפשתי נוראות לזה לפני זמן והיגעתי למסקנה שאין באף אתר את זה (רק אם קונים)
עד שמצאתי מקום אחד
יש בתוך חבילת cs6 אקרובת וזה גם כולל עברית
אם אתה רוצה דווקה רק ההתקנה של אקרובט בלי כל החבילה של CS6 אז
1. תתקין פעם אחת את אקרובת מהחבילה (אני עשיתי את זה בתוך וירטואל PC)
2. אחרי זה לך לתקייה זו C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 10.0\Setup Files
3. ושם תמצא תקייה עם שם מוזר תפחת את זה ושם יש לך קובץ התקנה של אקרובת 10 תעתיק לאיפה שאתה רק רוצה ותפעיל.
(הבהרה אתה צריך להעתיק כל התוכן של התקייה)

• הוסף לסימניות
מדריך להפיכת אקרובט לעברית

קבצים מצורפים

• הוראות להפיכת אקורבת לעברית.png
    KB 290.9 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
זה הופך לעברית מלאה או רק תומך? (כי ידוע לי שבCS6 אין כלל עברית רק תמיכה

• הוסף לסימניות
עברית מלאה (באקרובט יש).

• הוסף לסימניות
לא כל ההתקנות מגיעות עם עברית מלאה, יש כאלו שהן באנגלית עם תמיכה לעברית.

• הוסף לסימניות
קודם כל שלום וברכה "פופקו" הרבה זמן שלא זכינו לראות אותך פה בפורום
שנית אני כתבתי על זה שבא עם adobe master collection CS6
שכולם כוללים אקרובט בעברית מלאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1562152:
קודם כל שלום וברכה "פופקו" הרבה זמן שלא זכינו לראות אותך פה בפורום
שנית אני כתבתי על זה שבא עם adobe master collection CS6
שכולם כוללים אקרובט בעברית מלאה

תודה על הברכה, ואכן כן, התכוונתי באופן כללי, כי להערכתי כל מי שקרא את האשכול, ישר הלך לבדוק את האקרובט שלו... אז הערתי, שלא יתפלא למה אין את זה בכל אקרובט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה