נכתב ע"י סימי כהן;1916427:יש למישו מושג איפה אני משיגה אקשנים לעיבוד ותיקון תמונה??
אשמח מאוד!! יש לי פה תמונת פרופיל עם סנטר כפול - איך הכי כדאי לתקן??נכתב ע"י shiraשירה;1916615:אין לי מושג איפה
אבל
את יכולה לעשות לעצמך
אני עשיתי לעצמי כמה.אם את רוצה אסביר לך איך
ואם תמצאי אשמח גם לדעת
נסי עם הפילטר Liquifyנכתב ע"י סימי כהן;1916963:אשמח מאוד!! יש לי פה תמונת פרופיל עם סנטר כפול - איך הכי כדאי לתקן??
נכתב ע"י אשרינו;1916664:יש אתר עם סרטוני הדרכה בעברית לפלאגאינים. רק שלא יכול לעלות אותם הנה.
חפשו pskiss
וואו!! זה ממש עזר לי.....נכתב ע"י *לאה;1916973:נסי עם הפילטר Liquify
חחח...נכתב ע"י לאה 22;1917910:אני עוד לא למדתי פוטושופ אבל רק במבט מהצד זה נראה לי קצת מידי מחודד כמו של מכשפה
האתר מלא בתמונות של נשים שלא למדו בבית יעקבנכתב ע"י נקודת מחשבה;1917171:אפשר קישור לאתר?
האתרוג חוסם את חיפוש המילה pskiss
תודה רבה
נכתב ע"י *לאה;1916973:נסי עם הפילטר Liquify
נכתב ע"י סימי כהן;1917765:וואו!! זה ממש עזר לי.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים