• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח לחוו"ד על התמונה שצרפתי מבחינת קופוזיציה, חשיפה, רעיון, וביצוע.
כל הערה תתקבל בברכה.

קבצים מצורפים

• P4250880_1.JPG
    KB 277.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תמונה יפהפיה...הייתי קורפ את החור השמאלי או לחילופן נותן את כולו אם יש לך....כמו"כ אם היה ניתן להעיף את הצמח שם מע"ג החור הייתי עושה זאת בשמחה....
בס"כ תמונה נחמדה!

• הוסף לסימניות
מוצלח מאוד.
הייתי נותנת לו אורך במקום רוחב-כך שיהיה פחות שחור מסביב.

• הוסף לסימניות
יפה!

הצמח לא מפריע לי.

חבל שהחור השמאלי חתוך.

החשיפה לא מושלמת.

• הוסף לסימניות
תחילה תודה וברכה למי שטרח והגיב.
לגבי החור השמאלי, מהנקודה שבה עמדתי אין אפשרות לראות את החור השמאלי כי הוא פונה לזווית אחרת, 'כעין גא"ם יוונית'. אז זה או זה או זה. וגם אני אהבתי את הצמח המשתלשל מלמעלה.
ומה לא טוב בחשיפה?

התמונה הזו יותר טובה לטעמכם? [לי מפריע בה, שרואים את הכפר הדרוזי למטה, וזה מפריע להומוגניות של התמונה, ואולי קרופ קטן למטה ישפר את המצב]

קבצים מצורפים

• P4250846.jpg
    KB 154.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
התמונה השניה מקסימה!!

• הוסף לסימניות
ממש יפהיפה התמונה השניהההה!!!
מדהים!!
יישר כוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה