חישוקים
מעטפת פרסום לעסקים משפיעים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
- הוסף לסימניות
משערת ששמעתם על הטרגדיה שקשה שהתרחשה בשבוע שעבר,
כשאשה צעירה בת שלושים בסך הכל, בת הזקונים של האדמו"ר מספינקא שליט"א, התמוטטה פתאום מול עיני ילדיה קצת לפני ששלחה אותם ללימודים, והשיבה את נשמתה ליוצרה.
בשבילי הטרגדיה הזו היתה הרבה יותר מעוד ידיעה מעציבה,
כי האישה הזו היא חני דייטש, חברה טובה וקרובה משנות הסמינר.
חני היתה אחד האנשים השמחים והחיוניים שהכרתי,
מלאת חיים ואור, אוהבת את החיים ואת הצדדים היפים שלהם.
הפגישה האחרונה שלנו היתה בחנות בגדי ילדים,
והתמונה שלה, בוררת שם בסבלנות סט מתוק לארבעת האוצרות שלה- לא עוזבת אותי מאז קרה האסון.
חני השאירה כאן ארבעה יתומים: בכורה בכיתה ג', ילד בן שש, ילד בן ארבע ותינוק בן שנתיים.
היא כבר לעולם לא תקנה להם בגדים, לא תחבק אותם בלילה לפני השינה, לא תלחש להם מילים טובות באוזן וגם לא תוביל אותם לחופה.
אני חושבת המון על היתומים האלו, שהקטנים שבהם אפילו לא יודעים לבכות את האסון הנורא.
להחזיר להם את האמא האוהבת והמטפחת שהיתה להם- אין לנו איך,
אבל לעשות משהו למענם- כן אפשר.
חני אמנם כבר לא פה, אבל בטוחה שלו היינו שואלים אותה מה הרצון הכי חזק שלה, היא היתה עונה- שנדאג לקטנטנים שלה ונרפד להם הכי שאפשר את הדרך המאתגרת שמצפה להם.
לא אוהבת לבקש תרומות,
אבל כן מעזה לעשות את זה למען חני ע"ה, למען האלמן השבור וארבעת היתומים.
מצרפת כאן קישור שדרכו אפשר לתרום למגבית שנערכת עכשיו:
https://charidy.com/keren7258/29839
זכות הצדקה תעמוד לכם,
וכמו שהבטיח אביה הגדול למי שיתמוך בנכדיו היתומים- לא תדעו שוד ושבר בתוך ביתכם, אמן!
כשאשה צעירה בת שלושים בסך הכל, בת הזקונים של האדמו"ר מספינקא שליט"א, התמוטטה פתאום מול עיני ילדיה קצת לפני ששלחה אותם ללימודים, והשיבה את נשמתה ליוצרה.
בשבילי הטרגדיה הזו היתה הרבה יותר מעוד ידיעה מעציבה,
כי האישה הזו היא חני דייטש, חברה טובה וקרובה משנות הסמינר.
חני היתה אחד האנשים השמחים והחיוניים שהכרתי,
מלאת חיים ואור, אוהבת את החיים ואת הצדדים היפים שלהם.
הפגישה האחרונה שלנו היתה בחנות בגדי ילדים,
והתמונה שלה, בוררת שם בסבלנות סט מתוק לארבעת האוצרות שלה- לא עוזבת אותי מאז קרה האסון.
חני השאירה כאן ארבעה יתומים: בכורה בכיתה ג', ילד בן שש, ילד בן ארבע ותינוק בן שנתיים.
היא כבר לעולם לא תקנה להם בגדים, לא תחבק אותם בלילה לפני השינה, לא תלחש להם מילים טובות באוזן וגם לא תוביל אותם לחופה.
אני חושבת המון על היתומים האלו, שהקטנים שבהם אפילו לא יודעים לבכות את האסון הנורא.
להחזיר להם את האמא האוהבת והמטפחת שהיתה להם- אין לנו איך,
אבל לעשות משהו למענם- כן אפשר.
חני אמנם כבר לא פה, אבל בטוחה שלו היינו שואלים אותה מה הרצון הכי חזק שלה, היא היתה עונה- שנדאג לקטנטנים שלה ונרפד להם הכי שאפשר את הדרך המאתגרת שמצפה להם.
לא אוהבת לבקש תרומות,
אבל כן מעזה לעשות את זה למען חני ע"ה, למען האלמן השבור וארבעת היתומים.
מצרפת כאן קישור שדרכו אפשר לתרום למגבית שנערכת עכשיו:
https://charidy.com/keren7258/29839
זכות הצדקה תעמוד לכם,
וכמו שהבטיח אביה הגדול למי שיתמוך בנכדיו היתומים- לא תדעו שוד ושבר בתוך ביתכם, אמן!
הנושאים החמים