דרוש מידע ארבעת המינים של "משנת יוסף"

• הוסף לסימניות
אני לא מממליצה בשום פנים לקנות קפסאות סגורות, בעלי קנה לפני שנה אתרוג בקופסא, הרב שם אמר שזה א' א' ואי אפשר להחליפו, ובעלי אמר שלא שוה אפילו 20 ש"ח, וקנה אתרוג חדש במחיר מלא, (זה לא היה במשנת יוסף ,) אבל באתרוג יש לכל אחד טעם אישי שלו וממש לא מומלץ לקנות בקופסא סגורה

• הוסף לסימניות
אנחנו גם קונים מהם כבר כמה שנים.
אף פעם לא התאכזבנו, כמובן את ההכי מהודר (על השאר אני לא יודעת)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרב שם אמר שזה א' א' ואי אפשר להחליפו, ובעלי אמר שלא שוה אפילו 20 ש"ח
רגע, בעלך הוא מו"ץ ??
אז הוא יודע יותר טוב מהרב ?

זה באמת מסובך. אמר לי פעם מו"ץ שקשה לו לדעת למה הם מתכוונים כשהם כותבים אא/א/וכו', כי יכול להיות שלפי הסטנדרטים שהם הציבו האתרוג הזה נחשב אא, ואתה סמכת עליהם והסכמת לקנות, אז איך תוכל לבקש החלפה/החזר?

• הוסף לסימניות
הבנתי שלפעמים יש מצב שהההדסים ב10 שקל יותר טובים מה60 שקל

• הוסף לסימניות
שנה אחת קרה לי שקניתי משם אתרוג שהיה מוגדר אא ואחרי הפתיחה המו"ץ אמר לי שהוא בדרגת כשר לברכה
אי אפשר באמת לדעת כלום לפני שפותחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה