דרוש מידע ארגונית כביסה כזאת-מאין?

• הוסף לסימניות
באחד האשכולות על ארגוני כביסה משהי אמרה שיש לה כזאת ארגונית לכביסה אבל לא של כביסל .
משהו שאמור לעלות בערך 250 ש”ח
איפה ניתן להשיג כזה דבר?
Screenshot_20240717-185254_Google PDF Viewer.jpg

• הוסף לסימניות
זה כביסל רק בלי מגירות הכל כמו הסלסלה שלמעלה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי כזה בטמבור פה ליד הבית
שילמתי אני חושבת 50 ש"ח לסלסלה
תלוי כמה את שמה

• הוסף לסימניות
לאיקאה יש סדרת מוצרים בסגנון כביסל, עם מגירות, הגבוה שבהם הוא 1.03,
כרגע במסגרת הסייל אחד מהם הוא במחיר ממש טוב,

• הוסף לסימניות
התמונה ששמתי זה באמת של כביסל שהייתי רוצה את זה אבל יקר לי
של איקאה פחות מתאים לי למידות
ולכן שאלתי לגבי המוצר הזה שהוא זול ונח
@פייגיפ תוכלי להשים תמונה של זה אם לא קשה לך?

• הוסף לסימניות
התמונה ששמתי זה באמת של כביסל שהייתי רוצה את זה אבל יקר לי
של איקאה פחות מתאים לי למידות
ולכן שאלתי לגבי המוצר הזה שהוא זול ונח
@פייגיפ תוכלי להשים תמונה של זה אם לא קשה לך?
רוצה לחכות שהסלים יהיו ריקים?
חח סתם אנסה לצלם לך בקרוב

• הוסף לסימניות
אנחנו צריכים דחוף ארון כביסה עם תאים שנפתחים החוצה אבל לא מגירות אלא שהחלק התחתון שלהם נשאר מחובר [כמו הפיצוחים והסוכריות בהרבה קיוסקים], אורך חצי מטר עד 3/4 מטר ורוחב 30/35 ס"מ שנסגר הרמטי, לאחסון כביסה מלוכלכת בתוך חדר שינה {שלא יהיה ריח של כביסה בחדר}, מישהו יודע היכן משיגים משהו כזה במחיר זול, אנחנו צריכים את זה דחווווווווווווווף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה