ארגז מצעים

• הוסף לסימניות
בחדר ילדים -
יש לי מיטה ברוחב 102 ס"מ. מאחורה יש לי מקום לארון בעומק 60 ס"מ. חשבתי לעשות שם ארגז מצעים.(שיתחבר לי לשולחן כתיבה) יש לי צד שזה רחב מידי. איזה רעיון נוסף אני יכולה לשלב שם.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא ממש ברור מה שכתבת. את יכולה לצרף שרטוט? אפילו ידני, רק שיתן תמונה ברורה

• הוסף לסימניות
אני הבנתי כך, יש לה בארון רוחב של 102 ס"מ כרוחב המיטה- מקום לא מנוצל אותו היא רוצה לנצל לארגז מצעים, אך היות שנראה לה שטח גדול מידי רק לפונקציה זו- מחפשת רעיונות נוספים לניצול השטח.
אכן?

• הוסף לסימניות
אני הבנתי כך, יש לה בארון רוחב של 102 ס"מ כרוחב המיטה- מקום לא מנוצל אותו היא רוצה לנצל לארגז מצעים, אך היות שנראה לה שטח גדול מידי רק לפונקציה זו- מחפשת רעיונות נוספים לניצול השטח.
אכן?
בדיוק.

• הוסף לסימניות
איך הגישה לשם?
רק מלמעלה -כשעולים על המיטה?
אם כך -לדעתי ארגז מצעים זה פתרון הכי מתאים!

• הוסף לסימניות
אם יש גם גישה מהצד, אבל לא לכל העומק, את יכולה לחלק את חלל הארון ל 2: חלק עם גישה מלמעלה למצעים וחלק עם גישה מהצד כדלת או מגירות ואפילו מדפים פתוחים לספרי הילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה