ארה"ב - מה מותר להכניס?

• הוסף לסימניות
האם מותר להכניס פירות יבשים לארה"ב?
ובכלל איזה אוכל מותר להכניס ואיזה לא?

• הוסף לסימניות
[http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=456&messageid=159571335&Mode=0[/url]
מישהו יכול לבדוק לי מה כתוב בלינק הזה?
אני חסומה!

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב...
מצחיק :D:D:D

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 158 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;1164681:
האם מותר להכניס פירות יבשים לארה"ב?
ובכלל איזה אוכל מותר להכניס ואיזה לא?

אם זה במזוודה אף אחד לא יעשה בעיות, כמובן שתלוי מה הכמות...

• הוסף לסימניות
אסור להכניס לארה"ב שום פירות וירקות כולל יבשים פיצוחים וכולל עגבניה בסנדוייץ טונה
וחייבים לסמן בטופס שמקבלים על הצהרה שאין לך דברים האלה

תמיד אפשר לנסות לעקוףו להסתיר בתוך המזוודה ולא להצהיר בטופס על קיום דברים האלה וכו'
אבל תופסים אותך על חם משלמים קנס יקר + החרמת המוצר +בדיקה קפדנית כל פעם שנכנסים שוב לארה"ב

• הוסף לסימניות
פירות בתיק: כדאי לזכור שאסור להכניס פירות לארה"ב. אולם עדיף שתשימו לב גם מה הכנסתם לתיק בימים לפני הנסיעה. כלבי משטרת הגבולות המיומנים, שמרחרחים את התיקים יכולים לזהות ריחות נשכחים של פירות, גם אם שמתם בתיק תפוז שבוע לפני הטיסה וכבר הוצאתם אותו משם. אתם לא תסתבכו, אבל בהחלט תעוכבו.

• הוסף לסימניות
קודם כל חשוב לזכור "לא לשקר"!!!! אם יש לך משהו לכתוב שיש לך!!!!
גיסתי לקחת "בטעות" קלמנטינה! (היא שחכה שיש לה את זה בתיק) היא שלמה כנס 300$
-לי היה פעם סנדביצ'ים כולל ירקות, וכתבי שיש לי אוכל/ ירקות/ וגבינות, הם עצרו אותי ושאלו מה יש לי, מראתי להם מה שיש לי, והם אמרו לי בסדר את יכולה לקחת...

• הוסף לסימניות
ידוע למישהו אם אפשר להכניס "שמן זית" לארה"ב?
מישהו רוצה שאני יביא לו לחנוכה שמן זית מארץ הקודש.

• הוסף לסימניות
ידוע למישהו אם אפשר להכניס "שמן זית" לארה"ב?
מישהו רוצה שאני יביא לו לחנוכה שמן זית מארץ הקודש.
לא יודע אם אפשר להכניס, הגיוני שכן, אבל:
אפשר לקנות בארה"ב בEvergreen ומסתמא בעוד הרבה חנויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה