ארוחה בסיר אחד...

• הוסף לסימניות
משהו בסיגנון של רומאן סופ.

עוף, ירקות, ואטריות נודלס או משהו בסיגנון.
יש למישהו? (לא חומוס וקוסקוס, משהו מענין יותר)

• הוסף לסימניות
יש מאכל (לא זוכרת של איזו עדה) של מקרונים עם עוף בסיר אחד.
אולי יש למישהי פה את המתכון...

• הוסף לסימניות
אני מכינה כרעיים עוף עם אורז וירקות:
מטגנת בצל, שום ותבלינים
מניחה את העוף, ועליו כמה רבעי עגבניות, סוגרת את הסיר ומבשלת על אש נמוכה - העוף והעגבניות מפרישים המון מים.
כשיש מספיק מים בסיר אני מוסיפה ירקות כמו קישואים, דלעת וכו', פרוסים לפרוסות גדולות.
מבשלת 45 דקות בערך.
אח"כ בודקת אם יש מספיק מים, אם לא - מוסיפה לפי הצורך, ומוסיפה אורז. מבשלת עוד רבע שעה, והארוחה מוכנה.

• הוסף לסימניות
חזה עוף מוקפץ עם בוטנים

ארוחה שלמה בסיר אחד
הירקות שאני כותבת אפשר לשנות ע"פ טעמכם
חומרים:
חזה עוף חתוך לקוביות
קישוא חתוך לקוביות
פלפל אדום וירוק חתוכים לרצועות דקות
פטריות טריות
בטטה חתוכה לקוביות ומבושלת
בוטנים קלויים קלופים
בצל חתוך לפלחים

אופן ההכנה:
מקפיצים את הבצל
מוסיפים אליו את החזה עוף
מקפיצים יחד דקה וחצי שתיים
מוסיפים מיץ לימון (3 כפות)
מקפיצים יחד 20-30 שניות.
מוסיפים 2 כפות דבש / סילאן
מוציאים מהמחבת ומקפיצים כל ירק בנפרד דקות מעטות (כל אחד כפי טיגונו)
לאחר שכל הירקות מוקפצים (ועמדו במסננת להוצאת השמן)
מקפיצים נודלס (שבושלו מראש לפי הוראות החבילה- אני לא משתמשת בחבילה שלמה של נודלס בערך בשתי קוביות כאלה ) בשמן 20 שניות
מוסיפים אליו את הירקות והחזה
מתבלים ברוטב סויה (אפשר בנדיבות כמה שאתם אוהבים)
מוסיפים את הבוטנים הקלויים מערבבים יחד עד שהכל חם וטעים

• הוסף לסימניות
סלמון ברוטב עגבניות עמוק עם תפוחי אדמה רבועים וירקות גזר ואפונה קפואים. פרווה, לא מסובך להכנה, ומכיל את כל רכיבי הארוחה הבריאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1291674:
סלמון ברוטב עגבניות עמוק עם תפוחי אדמה רבועים וירקות גזר ואפונה קפואים. פרווה, לא מסובך להכנה, ומכיל את כל רכיבי הארוחה הבריאה.

אפשר מתכון?
ואגב, אני מתכוננת להמיר את הסלומון בחזה עוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה