עזרה ארוחות מושקעות שמחלקים למשפחות בבתי חולים

• הוסף לסימניות
ידוע למישהו על דבר כזה?
נשמח לקבל פרטי התקשרות
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אפשר לפשט קצת?

בתשלום?
למאושפז? או לבני המשפחה?
ליום יום? (בוקר, צהריים, ערב) או לשבת דווקא?
באיזה אזור בארץ?

• הוסף לסימניות
שמעתי על ארגון "מקימי"
אין לי צל של מושג איך ומה...
@שביב זהב אולי את יודעת?

• הוסף לסימניות
שמעתי על ארגון "מקימי"
אין לי צל של מושג איך ומה...
@שביב זהב אולי את יודעת?
זה לחולי סרטן ככל שידוע לי.

כשמישהו מאושפז בבית חולים אני מקווה שהוא לא חושב שמדובר במנות גורמה , קולינרי וכדו'. בפרט בקורונה.
...

• הוסף לסימניות
יש ארגון בשם "מפעל חסד" שגם מחלק אוכל, כמדומני בשבתות.

• הוסף לסימניות
היינו בתקופה האחרונה מאושפזים בבית חולים, והגענו שניה לפני שבת,
ומפעל חסד ממש דאגו לנו!!!

• הוסף לסימניות
יש ארגון בשם "מפעל חסד" שגם מחלק אוכל, כמדומני בשבתות.
היינו בתקופה האחרונה מאושפזים בבית חולים, והגענו שניה לפני שבת,
ומפעל חסד ממש דאגו לנו!!!
מפעל חסד הוא ארגון מאד מיוחד שבאמת חושבים על כל פרט ופרט, אבל זה לא ארוחות מושקעות

• הוסף לסימניות
מפעל חסד הוא ארגון מאד מיוחד שבאמת חושבים על כל פרט ופרט, אבל זה לא ארוחות מושקעות
למלון מגיעים לארוחות מושקעות.
לבית חולים מגיעים לטיפול רפואי ומודים מאד למי שמסייע לנו חינם אין כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה