ארוחות פרווה

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ובמה את ממלאה את הסירים האחרים?
ביתי בת הארבע נכנסת הביתה, ואם אין שלושה סירים על הכיריים היא שואלת "מה, רק זה"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;595143:
ובמה את ממלאה את הסירים האחרים?
ביתי בת הארבע נכנסת הביתה, ואם אין שלושה סירים על הכיריים היא שואלת "מה, רק זה"?
חח מוכר.

הפתרון אצלי זה סירים מאתמול :)

תמיד יש לי סיר עם תוספת. (אותה הוא בד"כ לא אוהב אבל הוא רואה שיש הרבה סירים)

אמא.. ומה יש בסיר הכתום?? בקיצור נהיה שבע מהסירים על הגז.
שיהיה בתאבון.

• הוסף לסימניות
בעקבות הקישור לכאן, הקפצתי את האשכול. יש לי להוסיף מתכון פרווה:

1 קופסת שימורי פטריות - חתוך לקוביות
1 בצל גדול - חתוך לקוביות/מגורר גס
3 בייצים+מלח - מערבבים לחביתה מקושקשת
4 כפות אב' מרק פטריות
1 כוס מים
מעט מלח
פפריקה מתוקה וחריפה
מעט פלפל שחור

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן מעט.
מוסיפים את הבייצים המקושקשות אל הפטריות המיטגנות, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, עד שהן הופכות לחביתות.
מוסיפים את אב' המרק והתבלינים ומערבבים היטב, ומיד מוסיפים את המים.
מבשלים כ 10 דקות.
יש כאלו שעושים אותו דבר עם כבד. אם התקציב מאפשר זאת...

פירה תפו"א מהווה תוספת מתאימה ביותר לפטריות.
לילדים אני מערבב את הפטריות עם הפירה, והם ממש אוהבים את זה.

• הוסף לסימניות
אפשר להכין שקשוקה ובתוספת של לחם זה ממש משביע
פשטידות
חביתיות במילוי פירה/פטריות
מרקים
ותמיד כדאי להוסיף סלט

• הוסף לסימניות
אצלי כל ארוחה מתחיל במרק ירקות
סלט ירקות ואח"כ מגוונת פעם בצלי של תפו"א אבל לבריאות אני שמה : קוביות בטטה קוביות של 2 קישואים וקוביות תפו"א 3/4 מאדה עם בצל ותבלינים יוצא טעים משביע וצבעוני .
כמו כן אפשר לאדות קוביות חצילים עם ירקות : פלפלים קישוים בטטה בצל - מאד טעים .
בהצלחה ולבריאות - והעיקר עוד מתכונים

• הוסף לסימניות
לטגן פרוסות חצילים כמו שניצלים
ממש עם קמח וביצה
יוצא מאוד טעים ועוד תוספת קטנה...

אפשר גם עוד צורה ביתית לשניצל תירס
(אין לי כמויות)
לערבב ביצים + קמח+תיבול+תירס
ולטגן קציצות/לביבות
יוצא כמו חטיף טעים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אחת מההנאות שלי ביום "המודיע" שנערך בבניני האומה נהניתי מהטעימות שהוגשו ללא הרף מבית "טעמן" : 3 סוגים: אחד מהם מאד אהבתי : "גודל פרווה" זה נמכר בקשתות השיווק (אמר לי הנציג בדוכן שהחוד שהז היכנס לרשתות השיווק) עולה 23 ש"ח לחבילה. זהו חלבון סויה מתובל כבר בתוך השקית רק להכניס למחבת (עדיף חשמלית כך ישאר חם למשך היום כולו) עם שמן וזה מעדן עולמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה