דרוש מידע ארוחות צהריים מקייטרינג

• הוסף לסימניות
מכירות כאלה שעושות את זה למקום עבודה עם חשבוניות מסודרות?

• הוסף לסימניות
מה שמענין אותי האם כל מי שרשמה שהיא מעונינת -רוצה למשך כל השנה או רק בתקופה עכשיו של ערב פסח?
גם אצלי יש תקופות שהייתי רוצה שמישהי תבשל לי ואני אשלם בד"כ מספיק לי יום יומיים בשבוע כי אנו משפחה קטנה, ולמשך השנה אני מעדיפה יותר משהי שתכין לי מנות עיקריות כמו עוף ודגים ותוספות של ירקות אבל את הפתיתים והאורז אין לי ככ צורך זה אני כבר מעדיפה להכין בעצמי

• הוסף לסימניות
מה שמענין אותי האם כל מי שרשמה שהיא מעונינת -רוצה למשך כל השנה או רק בתקופה עכשיו של ערב פסח?
גם אצלי יש תקופות שהייתי רוצה שמישהי תבשל לי ואני אשלם בד"כ מספיק לי יום יומיים בשבוע כי אנו משפחה קטנה, ולמשך השנה אני מעדיפה יותר משהי שתכין לי מנות עיקריות כמו עוף ודגים ותוספות של ירקות אבל את הפתיתים והאורז אין לי ככ צורך זה אני כבר מעדיפה להכין בעצמי
אני אשמח כל השנה.

• הוסף לסימניות
במחשבה נוספת (למרות שכבר הגבתי)
נראה לי הגיוני מאד לשלם יותר עבור מנה, לא יודעת כמה אבל נניח שיצא משהו באזור 1800 ש"ח לחודש, כי בעצם את חוסכת את עלות הקניה של המוצרים

• הוסף לסימניות
סידור כזה מתאים לשבוע שלפני פסח כל השנה זו הוצאה גדולה אולי מתאים למי שהכנסתו כ-20.000 ש"ח לחודש לא לאנשים פשוטים

• הוסף לסימניות
תוספת הפתיתים והאורז לא אמורה ליקר כ"כ
גם לזו שמכינה זה הבה יותר זול וקל;)

מי מרימה את הכפפה:p
מענין אותי כמה עלויות החומרים בלי עבודה וכו'
למי יש מושג?
כמה עולה לנו ארוחה של חלבון וירקות? יש לכן מושג?

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהמודל הנכון הוא עקרות בית/ פנסיונרית שמכינות לעוד 2-3 משפחות בסביבה. כך יורדת עלות השינוע ותחזוקת מטבח.
מישהו אמור להיות מנהל- מתווך עסוק בהרשמה, תווך, ואולי גם קניות של חומרי הגלם העיקריים והיקרים כדי להוזיל את מחירם.

באופן אישי אני אשמח להזמין משהו כזה 2-3 ימים בשבוע, אפשרות גם להזמין ביום אחד שיספיק לשלושה ימים (נגיד לקבל בשני 2 סוגי עיקרי ושלוש תוספות שיספיק לשני-שלישי-רביעי במידה וזה מוזיל את המחיר אני מעדיפה זה גם מאפשר גוון לבררנים שיכולים לבחור)
הייתי מוכנה לשלם על זה כ-20 ש' למנה ואני צריכה 4 מנות ליום. (הקטנים בצהרונים ומעונות)

הבעיה העיקרית זה הנושא של כשרויות.
מי שחושב שזה שהמוצרים בד"ץ זה פותר את הבעיה אז הוא לא מתחיל להבין בכשרות.
בדיקת ירקות, שטיפתם, בשר וחלב [סכינים, משטחי חיתוך, תבלינים] ועוד ועוד.
ולא דומה מטבח זה לאחר [גם אצל אנ"ש, יש הרבה מה ללמוד].

והרבה אנשים שרוצים עזרה בעניין לא מעוניינים שזה יהיה מהשכנים ממול או משפחה מוכרת אחרת, מסיבות שונות.
לכן צריך משהו חצי מוסדי [מטבח רגיל אבל שמיועד רק לזה] בכל שכונה או אזור [עלות שינוע] ועם כשרות והוראות של רב מקומי [עלויות גוף הכשרות].
הלוואי.

• הוסף לסימניות
חוץ מהבעיה של הכשרות שמי שמבין בזה - כדי לקבל כשרות מסודרת ולא רק "מוצרים בהשגחת...." צריך לשלם הרבה כסף, מה שמעלה את המחיר למנה. יש את הבעיה של השמירה על איכות האוכל המבושל. בחנויות מסודרות עם אישורי משרד הבריאות יש טמפרטורה קבועה למקררי איכסון האוכל. ברעיון כמו שהציעו פה שיגיע לכוללים וכו'... צריך שינוע של כמה נהגים שונים שיגיעו כולם בשעה 1 לכמה מקומות שונים ע"מ שהאוכל לא יעמוד בחוץ בטמפ' לא מבוקרת. אחרת, רק תנסו לחשוב מה יקרה לאוכל ביום שרבי בני ברקי...

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסומת בארמונות חן באולמי בת שבע על ארוחות לשבת הגדול וכן לכל השנה
לא הבנתי אם זה לשבתות או לימים
היה נשמע שזה כן לימים
למי שמוענינת בבני ברק
תקפצו לראות את המודעה לא שמרתי את המספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה