ארון ארבע דלתות

• הוסף לסימניות
מחפשת ארון ארבע דלתות פשוט.
מה המחירים?
ואיפה ישעכשיו מבצעים?
תודה לעונים1!!!

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך באלעד - יש כאן תחרות מטורפת. כולם עכשיו עושים יריד רהיטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1340352:
אם מעניין אותך באלעד - יש כאן תחרות מטורפת. כולם עכשיו עושים יריד רהיטים

מעניין אותי מאוד.
מה רמת המכירים?

• הוסף לסימניות
פירסמו החנויות הבאות:
בית המזרן (די חדש בעיר) - החל מ1100 ש"ח טל: 03-5510530
סביב לשולחנך - ימי יריד עד יום שלישי הזה אין מחירים. טל: 03-9335204
הרהיט - ארון סנדביץ פורמיקה + מגירות נעליים מסילות בלום החל מ1790 ש"ח טל: 03-9160318
שילת ריהוטים (חדש חדש) - ארונות החל מ1300 ש"ח טל: 052-5115920
שפיצר - יריד עד יום רביעי טל: 058-7655380
ממלכת הרהיט - מאוד אמינים! 03-9090953
רהיט סנטר - 054-8097062

מספיק?? תבדקי טוב טוב על החומרים

אני לא חושבת שהתחרות הזו טובה, יעיד ע"כ הספריה שקניתי לפני שנה והמדפים שלה כבר זזים מהמקום והדלתות מרקדות. וזה עלה לי 12 אלף שקל. (הוא לקח נגר ערבי כדי שיוכל להרוויח על העיסקה)
התחרות הזו פוגעת בצרכן עצמו

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תבורכי!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה עם הסחורה של ace והום סנטר?
ממליצים?
מישהו עשה שם ארון?

ועוד משהו איך אני עושה מועדון ב ace?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה