דרוש מידע ארון לייבוש כלים מעל כיור. ממליצים מניסיון?

• הוסף לסימניות
ולאן יורדים המים מהארון ייבוש? ישירות על הכיור?
כן. לתוך הכיור (אגב עשיתי כיורים גדולים) לא מפריע לי. עדיף לי מאשר מתקן שיעמוד על השיש.
אצלי היה מגש מתחת למתקן אבל הורדתי אותו.
לא אהבתי שמתמלא במים...

• הוסף לסימניות
לי יש מכיל הרבה
מאוד מרוצה
את הסירים הגדולים מייבשת על השיש

• הוסף לסימניות
הרושם שיש לי שארון לייבוש כלים קיים במטבחים לציבור החרדי דווקא, אתם רואים סיבה לכך?

• הוסף לסימניות
הרושם שיש לי שארון לייבוש כלים קיים במטבחים לציבור החרדי דווקא, אתם רואים סיבה לכך?
לא בטוח שזה נכון, אבל אם כן, יתכן שאלו הסיבות:
לחרדים חשוב יותר פונקציונליות ופחות העיצוב
חרדים אוכלים יותר בבית
לחרדים יש יותר כלים (בשרי+חלבי, משפחות ברוכות) ולכן צריך יותר מקום ייבוש
לחרדים יש פחות מדיחי כלים
וכמובן כי החרדים חכמים יותר.

• הוסף לסימניות
וגם קחי בחשבון שהיום לא עושים סף לשיש.
אם תייבשי על השיש כל המים על הריצפה

• הוסף לסימניות
אההה וקוראים לזה אלמגוב.

אחלה של דבר.
גם לי יש 2.
אחד לחלבי של קומה 1
ולבשרי של 2 קומות

• הוסף לסימניות
יש לי מדיח+ ארון לייבוש כלים. 2 קומות בחלבי ובבשרי, לשים לב שיהיה מספיק גובה לצלחות גדולות. התחתית של הארון פתוחה והמים מטפטפים לכיור.
גם בבשרי כשהרוב במדיח צריך את זה לקופסאות פלסטיק שיוצאות רטובות, לשבת, לכלים שלא מכניסים למדיח וכו'

תענוג. השיש ריק.

• הוסף לסימניות
תודב על השיתוף! מה הכונה 2 קומות? הם עם קפיץ וזה יורד אליך? ולמה עדיף מפלסטיק ולא מאלומיניום? הרי אמור להיות חזק ולא להחליד
2 קומות זה כמו עם קפיץ אבל אני לא עשיתי קפיץ אמרו לי שזה לא מספיק חזק, וגם כשזה מלא קשה להחזיר למקום, וממש לא התחשק לי שזה יעמוד ככה בולט עד שמרוקנים.

האלומיניום טוב לא מחליד אבל רואים על זה סימני מים למי שזה מפריע, והאלמגובים מפלסטיק עולים כמה שקלים, אם מלכלך/נשבר בקלות אפשר להחליף.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עוד דבר מוצלח שיש לי, (לא תמיד זה הולך טוב בעיצוב).
יש לי כיורים 60 ס"מ - בארונות למעלה עשיתי מעל הכיור שתי דלתות של 45 ס"מ (90 ביחד) 60 ס"מ מעל הכיור זה למייבשים ועוד 30 בצד יש מדפים שם אני מאכסנת את הצלחות, זה מאוד נח כשהכלים ייבשים ברגע אני מחזירה לארון בלי להוציא, לסגור דלת, לפתוח דלת ליד....
מקווה שהסברתי ברור.

• הוסף לסימניות
הי,
מבחינתי זה ממש חובה!
לא ברור לי איך מסתדרים בלי!
הכלים מתייבשים על השיש? מצטערת, נשמע לא נחמד בכלל...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד.
יש לי לחלבי/בשרי רוחב 60 ושתי קומות, מכיל סירים, סט צלחות, כוסות, קעריות וסכו"ם
מטפטף לי למגש ואני מנקה את המגש פעם ביום או יומיים.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו מטבח לפני שנה יש לנו מתקן ייבוש מובנה בארון. מבחינת האחסון והייבוש לכלים מקסים.
אבל קחי לתשומת לב את הגובה שלך ושל המתקן (כי לקומה השנייה של הייבוש אני על קצה האצבעות)
לא הייתי ממליצה על 2 קומות עם קפיץ כי הוא עם נטייה מעצבנת להיתקע, או למעלה או למטה וחבל על האנרגיות לשחרר כל פעם.
כמו כן קחי בחשבון שיש מגש לאיסוף הנוזלים מתחת לפסי הייבוש, אני העפתי אותו די מהר כי הגעיל אותי המים שמצטברים שם ומעכירים ורטוב וכו' אז הם התחילו טפטף למטה לכיור והברז וזה אומר לנקות את הברז ולייבש אותו בתדירות כדי שלא יצטבר עליו שכבת אבנית.
קיצור אין מושלם בעולם החומר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה