ארון מגירה מתחת הכיור במטבח

• הוסף לסימניות
היה מיועד לפח ולא אהבתי.
משמש כיום לאכסון קופסאות פלסטיק, רק שהמגירה עמוקה ויש קופסאות בכמה גדלים שאני מכניסה אחד בתוך השני ובצד את המכסים.
כל פעם נהיה בלגן בארון ואני מחפשת רעיון אחר. (או למשהו אחר שאפשר לאכסן מתחת הכיור או לצורה אחרת לשים את הקופסאות. אולי מתקן מסוים?)
תודה

• הוסף לסימניות
לגבי הקופסאות הפיתרון הכי נח (אבל תופס מקום)
לשמור אותן סגורות - קופסא ומכסה יחד ולא בנפרד

• הוסף לסימניות
למה לא מגירת בקבוקים לאחסון?
גם אם יש אחת שימושית לבקבוקים פתוחים של שמן וכו' אפשר אחת נוספת לשישיות שתיה
אפשר גם מקום לפלטה (אם נכנס) וגם חבילות חד"פ- טישו- מוצרי ניקיון סגורים וכו'

• הוסף לסימניות
אנחנו שמים מתחת לכיור את הקערות של הנטלות של הבוקר
וכן את כלי העבודה כמו שרשמתי למעלה

• הוסף לסימניות
ראיתי משו כזה פעם, מישהו ניסה את זה? זה נראה לי די פרקטי ומנצל את המקום (גם לאמבטיה וגם למטבח)
1667727612173.png

• הוסף לסימניות
אצלינו שמים במגירה אחת את כל הבקבוקים ובשניה את המיקסר

• הוסף לסימניות
יש לנו כבר מגירה לבקבוקים ומגירה למיקסר

• הוסף לסימניות
אני שמה באחת את המיחם ומארז נייר מגבת (בעמידה) השניה מיועדת לפח שעוד לא קניתי.
סתם מעניין, למה לא נח לשים שם את הפח?

• הוסף לסימניות
אני שמה באחת את המיחם ומארז נייר מגבת (בעמידה) השניה מיועדת לפח שעוד לא קניתי.
סתם מעניין, למה לא נח לשים שם את הפח?
פח בארון סגור זה לא כ"כ מוצלח
וגם לא נחמד לפתוח מגירה כל פעם שצריך לזרוק משהו לפח.

• הוסף לסימניות
פח בארון סגור זה לא כ"כ מוצלח
וגם לא נחמד לפתוח מגירה כל פעם שצריך לזרוק משהו לפח.
לא ניסיתי אבל אפשר להשתמש במגירה עם פתיחה בלחיצה, אפשר גם לפתוח עם הרגל ..
לא צריך בכלל לגעת במגירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה