ארון מעל הגז

• הוסף לסימניות
מה המרחק שיש להשאיר בין הגז לארון שמעליו?

• הוסף לסימניות
הי/וא התכוונ/ה להתקין זכוכית מחוסמת על הארון בתחתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת שבע פ;2438476:
היא התכוונה להתקין זכוכית מחוסמת על הארון בתחתית.
טוב שיש מי שמדברר אותי גם כשאני לא רואה הודעות:)- בת שבע פ , תודה.
אכן, לכך היתה כוונתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעלוש22;2439041:
מה תפקיד הזכוכית המחוסמת?

לחסום את האדים והעשן, כמדומני, שלא יזיקו לארון העליון.

• הוסף לסימניות
אדריכלית עשתה לי תכניות מטבח, ומעל הגז לא עשתה גובה שונה, השאירה 50 ס"מ
לשאלתי היא אמרה שזה אפשרי, וגם לה יש ככה וכו'
זה הגיוני????

• הוסף לסימניות
יש כאלה שיעשו זאת. אפשרי, אבל מומלץ יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה613;2439104:
אדריכלית עשתה לי תכניות מטבח, ומעל הגז לא עשתה גובה שונה, השאירה 50 ס"מ
לשאלתי היא אמרה שזה אפשרי, וגם לה יש ככה וכו'
זה הגיוני????

מקובל להגביה לפחת 70 ס''מ,

אבל יש לי לקוחה להוריה יש 50 עם זכוכית מחוסמת, וזה נשאר כחדש כבר 20 שנה, הלקוחה הלכה בדרכי הוריה, ואחריה גם עוד לקוחה עשתה את זה.

בינתיים עברה שנה בערך שהמטבחים מתפקדים בצורה מלאה, והכל בסדר.
נקווה שגם בהמשך יהיה כך.

• הוסף לסימניות
אני לא אדריכלית ולא מעצבת.
יש לי ארון צמוד לקולט האדים שזה בצד הכיריים מלמעלה.
והשומן והלכלוך שמצטברים בארון הזה בצידו ומתחתיו מעצבנים ממש.
ממליצה להמנע מלשים ארון בקרבת הגז.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
בעייני - בהחלט יפה, ממשיך את קו הארונות

(במקרה זה עשינו 2 שורות ב-2 צבעים ועומקים שונים. הארונות הלבנים הם 50 ס''מ מעל הכיריים

קבצים מצורפים

• IMG_1360.JPG
    2.6 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מנסיון עיצה טובה לא לעשות ארון מעל הגז בשום אופן, קשה לנקות, ובערב פסח זה בעיתי מאוד. לחפש את כל האפשרויות רק לא ארון מעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה