ארון נישה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסגור נישה בכניסה לבית לארון,
אשמח לשמוע מהמומחים אם יש אפשרות לעשות רק דלתות בלי ארון.
ומה עדיף, ארון ממש או רק דלתות?

• הוסף לסימניות
לשכנים שלי יש רק דלתות הזזה
הוא מיועד למקפיא ולכן לא רצו ארון

• הוסף לסימניות
אמר לי פעם נגר, מה את מנסה לחסוך? 3 מילימטר דיקט?

בגדול, ככל שהארון יותר סטנדרטי יהיה לך יותר זול וקל לקנות אותו ולהחליף אותו כשהוא יתיישן.

אני קניתי באיקאה, ארון עם עמוק 42 ס"מ משולב עם דלתות מראה. התקנתי שם גם מגירות לכפפות וצעיפים. מדפים לכובעים מתלים מותאמים לארון צר לחליפות + מתלים סטדנרטיים לתיקי גן

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת המלצה לנגר או לפתרון אחר
נישה של 90 ס"מ רוחב 1.1 עומק 2.7 גובה (מהרצפה עד התקרה)
אי אפשר לקנות לכזה מידות ארון באיקאה...

חשבתי לעשות באמצע הפרדה בגבס או מדף ואז לעשות 2 ארונות - אחד בגובה של 1.8 ועוד אחד גבוה יותר לבוידם.

יש כאן בקהל נגר שרוצה לתת לי הצעת מחיר או אולי למישהי יש רעיון לפתרון לדלתות יפות?

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה עשיתי ללקוח. מדפים ודלת
הברגים של המידוף מתחברים לקיר
הארון עומד על בסיס ויש מסגרת שהדלת עומדת עליה.

• הוסף לסימניות
אמר לי פעם נגר, מה את מנסה לחסוך? 3 מילימטר דיקט?

בגדול, ככל שהארון יותר סטנדרטי יהיה לך יותר זול וקל לקנות אותו ולהחליף אותו כשהוא יתיישן.

אני קניתי באיקאה, ארון עם עמוק 42 ס"מ משולב עם דלתות מראה. התקנתי שם גם מגירות לכפפות וצעיפים. מדפים לכובעים מתלים מותאמים לארון צר לחליפות + מתלים סטדנרטיים לתיקי גן
את יודעת אם איקאה עדיין מוכרים את הארון?
יכולה להעלות תמונה? זה מאד יעזור לי

• הוסף לסימניות
יש עכשיו באיקאה דלתות לארונות
מלמין, 10 ש"ח...

• הוסף לסימניות
את יודעת אם איקאה עדיין מוכרים את הארון?
יכולה להעלות תמונה? זה מאד יעזור לי
אני בעבודה, ובבית אני בטוח ישכח לטפל בזה.
לדעתי בקישור הזה את יכולה למצוא את רוב הרכיבים שלקחנו:
אני ממליצה לך לפנות לעמדות השירות שלהם, להתאמה ספציפית לנישה שלך.
בגדול הרכבתי מספר ארונות כדי להתאים לנישה שלי. כמו בדוגמא המצ"ב

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת המלצה לנגר או לפתרון אחר
נישה של 90 ס"מ רוחב 1.1 עומק 2.7 גובה (מהרצפה עד התקרה)
אי אפשר לקנות לכזה מידות ארון באיקאה...

חשבתי לעשות באמצע הפרדה בגבס או מדף ואז לעשות 2 ארונות - אחד בגובה של 1.8 ועוד אחד גבוה יותר לבוידם.

יש כאן בקהל נגר שרוצה לתת לי הצעת מחיר או אולי למישהי יש רעיון לפתרון לדלתות יפות?

@חרש עץ אתה עושה כזו עבודה? אשמח להתכתב איתך בפרטי... תודה!

• הוסף לסימניות
אז ככה לנגרים לא ככ שווה להתלכלך על כל עבודה קטנה
בדיוק עכשיו סיימתי לבנות ארון כזה (הנגר לא אהב את הרעיון של רק דלתות)
בכל מקרה הייתי זקוקה לחדר וחיכיתי קצת שתהיה לי תוכנית ואז כבר עשה את הכל בכיף חדר+ארון ולא הייתי צריכה ללחוץ.

• הוסף לסימניות
אז ככה לנגרים לא ככ שווה להתלכלך על כל עבודה קטנה
בדיוק עכשיו סיימתי לבנות ארון כזה (הנגר לא אהב את הרעיון של רק דלתות)
בכל מקרה הייתי זקוקה לחדר וחיכיתי קצת שתהיה לי תוכנית ואז כבר עשה את הכל בכיף חדר+ארון ולא הייתי צריכה ללחוץ.

יכולה להעלות תמונה של הארון שעשית? מאוד יעזור לי, תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה